Ατύχημα με τραυματίες στο Αίγιο - Εναέριο τρενάκι εκτροχιάστηκε σε πλατεία της πόλης

Ατύχημα με τραυματίες στο Αίγιο - Εναέριο τρενάκι εκτροχιάστηκε σε πλατεία της πόλης Facebook Twitter
φωτό:filodimos.gr
0

Ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, όταν το εναέριο τρενάκι που λειτουργούσε στην πλατεία εκτροχιάστηκε και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μία μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Σύμφωνα με το τοπικό site filodimos.gr, αλλά και το tempo24news.gr που αναδημοσιεύει την είδηση, η νεαρή μητέρα εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό της και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Τα παιδιά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν υπέστησαν κάποιον σοβαρό τραυματισμό ενώ η κατάσταση της μητέρας θα εκτιμηθεί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το υπαίθριο τρενάκι αποτελεί μέρος υπαίθριων παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία της πόλης για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων γιορτών.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα τόσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς φυσικά και για τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης και λειτουργίας του παιχνιδιού.

Πηγή: filodimos.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM