Σοκαριστική ανατροπή πίσω από το άγριο έγκλημα με θύμα γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα - Ομολόγησε η δολοφόνος

Σοκαριστική ανατροπή πίσω από το άγριο έγκλημα με θύμα γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα - Ομολόγησε η δολοφόνος Facebook Twitter
Φωτογραφία: EUROKINISSI
0

Μία 27χρονη από το Μπαγκλαντές είναι η δράστις της δολοφονίας 48χρονης Κινέζας που έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2017 στο διαμέρισμα του θύματος στον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία οφείλεται σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Το θύμα είχε βρεθεί τυλιγμένο μέσα σε νάιλον σακούλα δεμένα χειροπόδαρα και σφηνωμένο κάτω από κρεβάτι, ενώ στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.

Η 48χρονη εργαζόταν σε κατάστημα ρούχων, στην Ομόνοια, ενώ είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 23 Οκτωβρίου.

Ο εργοδότης της την αναζητούσε επί δύο ημέρες. Μάλιστα με έναν φίλο του είχαν πάει στο διαμέρισμά της, αλλά δεν είχαν καταφέρει να την εντοπίσουν.

Λίγες ώρες αργότερα από το σπίτι άρχισε να αναδύεται μια δυσάρεστη οσμή. Οι γείτονες ειδοποίησαν ξανά τον εργοδότη της 48χρονης. Στην δεύτερη έρευνα στο σπίτι αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν προστριβές μεταξύ της 48χρονης και της 27χρονης συζύγου του εργοδότη της, ενώ όπως η δεύτερη ομολόγησε στην αστυνομία αποφάσισε να τις «λύσουν».

Στο παρελθόν η 48χρονη φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τον εργοδότη της, ο οποίος μετά τον χωρισμό τους παντρεύτηκε με την 27χρονη ομοεθνή του από το Μπαγκλαντές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ