Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος επόμενος πρόεδρος του ΣΕΒ

Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος επόμενος πρόεδρος του ΣΕΒ Facebook Twitter
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ)
0

Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος προτείνεται από την Εκτελεστική Επιτροπή του ΣΕΒ, για τη θέση του νέου προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων.

Η σχετική πρόταση προς τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου την Τρίτη.

Ο κ. Μυτιληναίος αναμένεται να είναι ο πρώτος εκπρόσωπος της βαριάς βιομηχανίας που θα κληθεί να ηγηθεί του μεγαλύτερου εργοδοτικού και επιχειρηματικού συνδέσμου της χώρας, από το 2000 όταν και αποχώρησε από την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Ανδρέας Κανελλόπουλος του ομίλου Τιτάν.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο κ. Μυτιληναίος επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στους τομείς της μεταλλουργίας, των κατασκευών και της ενέργειας, έχοντας ενεργό ανάμειξη ακόμη και σήμερα στη διοίκηση της Μυτιληναίος.

Ο προτεινόμενος από την Εκτελεστική Επιτροπή ως νέος πρόεδρος του Συνδέσμου συμμετέχει ενεργά στον ΣΕΒ από το 2014 όταν και εξελέγη αντιπρόεδρος.

Στη θητεία του ΔΣ του Συνδέσμου και του Γενικού Συμβουλίου που ολοκληρώνεται το Μάιο του 2018, ο κ. Μυτιληναίος είχε εκλεγεί πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας του ΣΕΒ, ενώ επίσης μετέχει στην Επιτροπή Βιομηχανίας, της οποίας πρόεδρος είναι κ. Μιχάλης Στασινόπουλος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM