Νέα τροπή στην υπόθεση του Νίκου Χατζηπαύλου - Μηνύσεις για ανθρωποκτονία κατά αγνώστων καταθέτουν οι γονείς του

Νέα τροπή στην υπόθεση του Νίκου Χατζηπαύλου - Μηνύσεις για ανθρωποκτονία κατά αγνώστων καταθέτουν οι γονείς του Facebook Twitter
0

Σίγουροι πως ο γιος τους δολοφονήθηκε εμφανίζονται οι γονείς του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου από την Κάλυμνο που καταθέτουν μήνυση για ανθρωποκτονία κατά αγνώστων.

Παράλληλα, πρόκειται να δώσουν νέα στοιχεία στις αρμόδιες αρχές προκειμένου η υπόθεση να μη μπει στο αρχείο ως δυστύχημα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, o δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας αναφέρει πως ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας όπως άλλωστε πιστεύουν και οι γονείς του 21χρονου. «Η οικογένεια έχει βάσιμες υποψίες και συγκεκριμένα στοιχεία ότι πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ανάκριση», τονίζει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του άτυχου φοιτητή έχει μεταφερθεί στην Αθήνα για τη διενέργεια νέας νεκροψίας μετά από απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών.

«Υπολογίζω ότι έζησε για τουλάχιστον μιάμιση μέρα από τον τραυματισμό του. Κάπου ήταν πεσμένος ή κρυμμένος. Ενδεχομένως να είχε ανακτήσει κάποιες αισθήσεις και ο ίδιος κάποια στιγμή και να προσπάθησε να καλυφθεί. Θεωρώ αδύνατον να είχε μετακινηθεί σε απόσταση. Κάπου εκεί ήταν», είχε δηλώσει λίγο μετά την πρώτη νεκροψία ο ιατροδικαστής, κ. Παναγιώτης Κοτρέτσος. Ο ίδιος είχε αποφανθεί πως ο θάνατος του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου προήλθε από δυστύχημα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM