«Δεν αντέχω στην φυλακή, θα πεθάνω»: Ο Κεχαγιόγλου μίλησε με τη 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

«Δεν αντέχω στην φυλακή, θα πεθάνω»: Ο Κεχαγιόγλου μίλησε με τη 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ Facebook Twitter
2

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για εμπορία ναρκωτικών, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η επικοινωνία τους διήρκησε περίπου 12 με 13 λεπτά και ήταν πολύ δύσκολη επειδή η κοπέλα ξέσπαγε συνέχεια σε κλάματα. «Δεν αντέχω στην φυλακή, θα πεθάνω», του είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, ενδεικτικό των συνθηκών της κράτησής της σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ, είναι το γεγονός ότι η 19χρονη έχει δικαίωμα μιας 10λεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας μία φορά είτε με τον δικηγόρο της, είτε με τους γονείς της.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, η 19χρονη μίλησε σήμερα και με τους γονείς της για περίπου 4 λεπτά, όπου η επικοινωνία ήταν ακόμα πιο δύσκολη αφού υπήρχε συναισθηματική φόρτιση.

Η ίδια, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δηλώνει αθώα, ενώ ανέφερε ότι το σακίδιο μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά τής παραδόθηκε από κάποιο πρόσωπο. Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, μετά από όσα του είπε η κοπέλα, θεωρεί ότι παγιδεύτηκε από κάποιους. Όπως του είπε η ίδια, πριν γίνει η σύλληψη στο αεροδρόμιο η 19χρονη επρόκειτο να παραμείνει στο Χονγκ Κονγκ για μια εβδομάδα περίπου. Στο μεταξύ, οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και με την συμμετοχή της Ίντερπολ.

Παράλληλα, ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει και τα τελευταία ηχητικά μηνύματα της 19χρονης πριν συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ποιο έγκλημα ;Ένα προϊόν μετέφερε που κάποιοι αγοράζουν εν γνώσει τους για τις παρενέργειές του και σε πολύ υψηλή τιμή.Το λαθρεμπόριο και η φοροδιαφυγή είναι πάντοτε ο λόγος σύλληψης.Τις ίδιες "παρενέργειες" έχει και ο τζόγος, το αλκοόλ, οι σαβούρες που μας πουλάνε για φαγητό, οι πολύ υψηλές ταχύτητες που μπορούν πλέον να αναπτύξουν τα αυτοκίνητα και οι μηχανές κλπ άλλα προιόντα."Άνοιγε τα μάτια σου όταν αγοράζεις και κλείνε την καρδιά σου όταν πουλάς"