Λαμία: Οδηγός έπεσε πάνω σε επτά νεκρά αγριογούρουνα και ντελαπάρισε

Λαμία: Οδηγός έπεσε πάνω σε επτά νεκρά αγριογούρουνα και ντελαπάρισε Facebook Twitter
0

Πάνω στα κουφάρια από 7 σκοτωμένα αγριογούρουνα έπεσε μια ανυποψίαστη οδηγός σήμερα λίγο πριν τις 6 το πρωί στο δρόμο Λαμίας Στυλίδας.

Ειδικότερα, το Ι.Χ. το οποίο οδηγούσε 35χρονη γυναίκα με κατεύθυνση από τη Λαμία προς τη Στυλίδα βρέθηκε μπροστά σε 7 σκοτωμένα αγριογούρουνα που ήταν στην μέση του δρόμου στο 15χλμ της ΠΕΟ Λαμίας Στυλίδας κοντά στο χωρίο Αυλάκι.

Η οδηγός δεν μπόρεσε να τα αποφύγει και προσέκρουσε πάνω σε αυτά, ενώ στη συνέχεια το ΙΧ εξετράπη. Η οδηγός υπέστη μικρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας τα συγκεκριμένα αγριογούρουνα είχαν χτυπηθεί λίγη ώρα πριν από νταλίκα, που κινούνταν στην περιοχή και στη συνέχεια παρέμειναν μέσα στο οδόστρωμα διαμελισμένα και έτσι έπεσε πάνω τους στο αυτοκίνητο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM