Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή: «Σταμάτησα να μετράω μετά τις 60 μαχαιριές»

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή: «Σταμάτησα να μετράω μετά τις 60 μαχαιριές» Facebook Twitter
αριστερά ο 21χρονος Αποστόλης Γαργερός που δολοφονήθηκε από τον αδερφό του στα δεξιά της ίδιας φωτογραφίας, τον Παναγιώτη Γαργερό.
2

Σoκ προκαλούν όσα προκύπτουν από το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη ο οποίος σήμερα εξέτασε τη σορό του άτυχου Τόλη Γαργερού, του 21χρονου που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του αδελφού του στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα μα τα όσα λέει στο ekriti.gr ο ιατροδικαστής, το θύμα της τραγωδίας φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Συγκεκριμένα δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια, στο λαιμό, στο θώρακα καθώς και σε όλο του το κεφάλι ενώ συνολικά στο κορμί του άτυχου Τόλη εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, πάνω από 60 μαχαιριές γεγονός που δείχνει τη μανία με την οποία δολοφονήθηκε το θύμα.

Η αιτία θανάτου του 21χρονου είναι η απώλεια αίματος, όπως λέει ο ιατροδικαστής ο οποίος διευκρινίζει ότι το μαχαίρι έσκισε την καρωτίδα από την οποία προκλήθηκε η απώλεια αίματος.

Αναφορικά με τα αίτια θανάτου του 28χρονου Παναγιώτη Γαργερού, θύτη και αυτόχειρα, ο Σταμάτης Μπελιβάνης αναφέρει ότι τα αυτά είναι αδιευκρίνιστα και πως βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου και υγρά μπαταρίας, δίνοντας έτσι τέρμα στη ζωή του.

Ο ιατροδικαστής λέει μεταξύ άλλων ότι αυτό που αντίκρισε σήμερα ήταν κάτι που δεν είχε δει ποτέ στην καριέρα του.

«Σταμάτησα να μετράω τις μαχαιριές μετά τις 60» ... Με τη φράση αυτή περιέγραψε τα ανατριχιαστικά ευρήματα της νεκροψίας- νεκροτομής. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Μπελιβάνης ανέφερε ότι τα χτυπήματα προήλθαν μόνο από μαχαίρι και όχι από μπαλτά. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα χτυπήματα εντοπίζοντας στα δυο άνω άκρα, στο κεφάλι και στο θώρακα.

Τα δύο αδέλφια, θα οδηγηθούν μαζί στην τελευταία τους κατοικία το μεσημέρι. Οι κηδείες θα γίνουν στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Περιβόλια ενώ η ταφή στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Περιβολίων Ρεθύμνου.

 

Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr/ cretalive.gr

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια