Αρχίσαμε - Πάτησαν το σήμα κινδύνου και σήκωσαν τις μπάρες στο μετρό

Αρχίσαμε - Πάτησαν το σήμα κινδύνου και σήκωσαν τις μπάρες στο μετρό Facebook Twitter
7

Μπορεί σήμερα να έκλεισαν για πρώτη φορά οι μπάρες σε 4 σταθμούς του μετρό, αλλά λίγες ώρες μετά είχαμε και την πρώτη πράξη αντίστασης.

Εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ προχώρησαν σύμφωνα με την «Καθημερινή» στο άνοιγμα των πυλών εισόδου και εξόδου στον σταθμό «Άγιος Αντώνιος».

Μέλη του ΠΑΜΕ με τη βοήθεια του προέδρου του ΣΕΛΜΑ (Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών) Σπ. Ρεβύθη αποφάσισαν να «διευκολύνουν» τους επιβάτες, καθώς σημειώθηκε συνωστισμός στις πύλες εισόδου και εξόδου στο σταθμό «Αγ. Αντώνιος».

Πατώντας το κουμπί κινδύνου, και προφασιζόμενοι λόγους ασφαλείας προχώρησαν στο άνοιγμα των πυλών. Οι πύλες άνοιξαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και αφού ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία των μελών του ΠΑΜΕ, έκλεισαν στις 13.15 περίπου.

Σημειώνεται ότι ο «Αγ. Αντώνιος» είναι ένας από τους τέσσερις σταθμούς όπου ενεργοποιήθηκαν σήμερα οι μπάρες εισόδου. Οι άλλοι τρεις σταθμοί είναι «Ελαιώνας», «Δουκ. Πλακεντίας» και «Αεροδρόμιο».

Την Τρίτη 21/11 πάντως έχει 24ωρη απεργία οπότε δεν έχει ούτε μπάρες, ούτε μετρό.

Ελλάδα
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM