Ασύλληπτο περιστατικό στην Πάτρα - Εγκατέλειψε το μωρό στο καρότσι και πήγε για καφέ

Ασύλληπτο περιστατικό στην Πάτρα - Εγκατέλειψε το μωρό στο καρότσι και πήγε για καφέ Facebook Twitter
4

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε, το πρωί του Σαββάτου, στη διασταύρωση των οδών Πατρών Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πάτρα.

Γυναίκα άφησε μωρό στο καρότσι, στο πεζοδρόμιο δίπλα στα φανάρια και πήγε για καφέ, με φίλη της, σε κατάστημα που απέχει αρκετά μέτρα από το σημείο.

Έκπληκτοι διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί κοίταζαν το μωρό μέσα στο καρότσι, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Πηγή: patrastimes.gr

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Mην κανετε παιδια αν δεν τα θελετε!Μην τα κανετε μονο για τα επιδοματα, επειδη το θελουν οι γονεις σας, επειδη το θελει η κοινωνια, επειδη νιωθετε υποχρεωση, επειδη θελετε να λυσετε το δημογραφικο, επειδη θελετε εγωιστικα να φτασετε σε καποια ολοκληρωση, επειδη θελετε να λυσετε τα ψυχολογικα σας!Η ανευθυνότητά σας ας ξεκιναει απο εσας και ας σταματαει σε εσας. Μην παιρνετε σβαρνα ανυπερασπιστα πλασματα.
Πόσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε ειδηση. Μια γνωστη κοκορευοταν οτι τα βραδια που έλειπε ο αντρας της αφηνε τα 6 και 3 χρονων μωρα της και πηγαινε στο μπαρακι απέναντι για ποτό. "Αφηνα ομως την πορτα ξεκλείδωτη" (!)
Μια γνωστή άφηνε το 3χρονο κοριτσάκι της μόνο στο σπίτι και πήγαινε για καφέ. Μια μέρα, την ώρα που έλειπε, άρπαξε φωτιά το σπίτι της, και κάηκε το κεφαλάκι του παιδιού. Το μικρό έζησε τελικά γιατί η Πυροσβεστική έφτασε έγκαιρα, αλλά το παιδί δεν ξανάβγαλε ποτέ μαλλιά. Περιττό να πω ότι δεν κινήθηκε καμιά νομική διαδικασία εναντίον των γονέων. Για την ακρίβεια δεν πετάρισε βλέφαρο (proud to be Greek).