Άνοιξε η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου - Κλειστά σημεία στην παλαιά ΕΟ

Άνοιξε η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου - Κλειστά σημεία στην παλαιά ΕΟ Facebook Twitter
Χθεσινό στιγμιότυπο. George Vitsaras / SOOC
0

Ανοιχτή είναι, από το πρωί, η νέα εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου, καθώς δόθηκε στην κυκλοφορία από την Τροχαία το σημείο που είχε κλείσει λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε χτες τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο.


Κλειστά παραμένουν, όπως χτες το βράδυ, τα σημεία στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου και στο 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας - Θήβας.

Ειδικότερα, διακεκομμένη παραμένει η κυκλοφορία στο 39ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στα Μέγαρα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Πέραμο, στο 35ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής στη Ν. Πέραμο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και στον κόμβο διυλιστηρίων προς Ν. Πέραμο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM