Χανιά: Πέθανε ο άστεγος που κοιμόταν σε εμπορικό κέντρο - Η τραγική ιστορία του «Βασίλη του Εμπορικού»

Χανιά: Πέθανε ο άστεγος που κοιμόταν σε εμπορικό κέντρο - Η τραγική ιστορία του «Βασίλη του Εμπορικού» Facebook Twitter
0

Την τελευταία του πνοή άφησε, στο υπόγειο του εμπορικού κέντρου Ερμής, όπου είχε μεταφέρει τα υπάρχοντά του και ζούσε ως άστεγος εδώ και 13 χρόνια, ένας 70χρονος, γνωστός ως ο Βασίλης του Εμπορικού.

Τον άτυχο άντρα, ο οποίος πουλούσε κουλούρια κοντά στο Δημαρχείο Χανίων, στην οδό Καραϊσκάκη, βρήκε η ιδιοκτήτρια του μικρού καφενείου που βρίσκεται στο υπόγειο.

Όπως είπε στο Flashnews.gr κάθε πρωί, ο Βασίλης μάζευε τα πράγματά του από το υπόγειο και από τις 06:30 έβγαινε στο δρόμο για να πουλήσει τα κουλούρια του, από τα οποία έβγαζε λιγοστά χρήματα. Σήμερα το πρωί, η ιδιοκτήτρια του καφενείου είδε το Βασίλη να κοιμάται και προσπάθησε να τον ξυπνήσει. Όμως εκείνος δεν αντιδρούσε και έτσι κάλεσε σε βοήθεια γιατρό που βρίσκεται στο Εμπορικό.

Ο Βασίλης δεν είχε τις αισθήσεις του όμως όπως είπε ο γιατρός δεν είχε ακαμψία και ενδεχομένως να υπήρχε ελπίδα για ανάνηψη. Δυστυχώς όμως, στο Νοσοκομείο όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του. Όσοι τον γνώριζαν από το εμπορικό κέντρο, κάνουν λόγο για έναν πολύ αξιοπρεπή άνθρωπο, ο οποίος όμως ήταν αρνητικός σε οποιαδήποτε προσπάθεια βοήθειας είτε μέσω προνοιακών δομών είτε από ιδιώτη.

Ο 70χρονος ήταν από την Κατερίνη και είχε δύο παιδιά, ενώ από το 2004 είχε κάνει τα Χανιά τόπο διαμονής του και όπως μας λένε η οικογένειά του ήταν οι άνθρωποι του Εμπορικού Κέντρου, για αυτό όλοι τον ήξεραν ως τον Βασίλη του Εμπορικού.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Πηγή: flashnews.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM
Πώς έγινε η αποκατάσταση του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα: Βίντεο και φωτογραφίες

Ελλάδα / Πώς έγινε η αποκατάσταση του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα: 10 δύτες εργάζονταν σε βάθος 50 μέτρων - Βίντεο και φωτογραφίες

Η αποκατάσταση της βλάβης του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα ήταν επιχείρηση υψηλού ρίσκου από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό
ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ