O φαρσέρ που δήλωσε πως σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη και πώς η ιατροδικαστική έκθεση «απαντά» στον δολοφόνο

O φαρσέρ που δήλωσε πως σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη και πώς η ιατροδικαστική έκθεση «απαντά» στον δολοφόνο Facebook Twitter
1

Διαψεύδονται τα όσα προκλητικά υποστήριξε ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη στον ανακριτή.

«Το θύμα ήταν σε πρηνή θέση, κανονικά ντυμένο, με διαμήκη τομή 15 εκατοστά στην αριστερή κοιλιακή χώρα, τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι και στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του κορμού» αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τα δολοφονικά κτυπήματα με μαχαίρι στο κεφάλι αλλά και στην πίσω πλευρά του σώματος της Δώρας Ζέμπερη.

Η συγκεκριμένη γνωμάτευση περιέχεται σε άγνωστο τμήμα της δικογραφίας της υπόθεσης που αποκαλύπτει "Το Βήμα" και αποτελεί μία ακόμη διάψευση των ισχυρισμών του 58χρονου δολοφόνου ότι η άτυχη εφοριακός "έπεσε στο μαχαίρι του".


Στον δικαστικό φάκελο αναδεικνύονται ακόμη μερικά νέα ενδιαφέροντα στοιχεία:

Αρχικά ότι στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν αποτυπώματα αγνώστων ατόμων που δεν σχετίζονται ούτε με τον δράστη της δολοφονίας αλλά κι ούτε με άτομα που βρεθηκαν αργότερα στο ίδιο σημείο, μετά την ανακάλυψη του άψυχου σώματος της εφοριακού. Η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει σαφή ενδειξη για εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση εναντίον της Ζέμπερη όμως εξετάζει περαιτέρω αυτά τα δεδομένα.

Αποτυπώματα, που προκάλεσαν ερωτηματικά, βρεθηκαν και στο κινητό της άτυχης εφοριακού, όμως διαπιστώθηκε ότι ανήκαν σε άτομο Ασιατικής καταγωγής που φέρεται να το άγγιξε προ της πώλησής του στο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Ακόμη στον δικαστικό φάκελο περιέχεται κατάθεση της διευθύντριας της ΔΟΥ Πειραιά όπου εργαζόταν το θύμα της δολοφονικής επίθεσης. Η προϊσταμένη της Δώρας Ζέμπερη κατέθεσε ότι της είχε τηλεφωνήσει άτομο (σας διαπιστώθηκε ότι ονομάζεται Μάριος Ν. κάτοικος Περάματος) και της δήλωσε ότι εκείνος ήταν ο δράστης της δολοφονίας. Όμως αργότερα διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι κατά επανάληψη "φαρσέρ".

Ακόμη ο 58χρονος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης μίας μαυρης BMW (σς πιθανόν την είχε αποκτήσει από την περίοδο που έκανε διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών) όπου υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ για την συγκέντρωση περαιτέρω στοιχείων για τη δράση του. Επιπλέον ζητούμενο είναι για τους ερευνητές της υπόθεσης γιατί εξαφανίσθηκε ο Γεώργιος Κ. ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην οδό Τανάγρας στο Γαλάτσι που φιλοξενούσε τον δολοφόνο.

πηγή: vima.gr

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι φοβερό! Έπεσε πάνω στο μαχαίρι του με όλες τις πλευρές του σώματός της, ξανά και ξανά - σαν τραμπολίνο ένα πράμα! Αρκετά δεν ασχολήθηκε η ελληνική κοινωνία με το απόβρασμα? Ας τον κλείσουν στην τρύπα που του αρμόζει μια και καλή.