Νέα στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε αλυσοδεμένος στη Χαλκιδική

Νέα στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε αλυσοδεμένος στη Χαλκιδική Facebook Twitter
0

Σε Έλληνα 51 ετών ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στις 6 Νοεμβρίου, σε θαλάσσια περιοχή στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών-Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων, ο γενετικός τύπος του πτώματος του άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που εντοπίστηκε στην συγκεκριμένη περιοχή ανήκει σε 51χρονο ημεδαπό.

Το πτώμα του άντρα είχε βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας, σε βάθος περίπου 50-60 εκατοστών, φορώντας μπλε πουκάμισο, τζιν παντελόνι και με ύψος 1,75 εκατοστών. Έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ενώ από την αλυσίδα, στο ύψος της μέσης του, κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο Τμήμα Αναζητήσεων της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και οι γειτονικές λιμενικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία-νεκροτομή δεν έδειξε θανατηφόρες κακώσεις στο άψυχο κορμί του άνδρα, ενώ ως αιτία θανάτου αναφέρεται ο πνιγμός.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Καλύβα, η οποία διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, ενώ ο θάνατος φαίνεται να επήλθε πριν από τέσσερις με πέντε μέρες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ