Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, σύμφωνα με το οποίο έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ειδικότερα, μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 23 Οκτωβρίου, από τα βορειοδυτικά της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ θα επηρεαστούν:

Τη Δευτέρα: Αρχικά το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά η δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία.

Από το απόγευμα και μετά η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κρήτη και οι ανατολικές Κυκλάδες.

Την Τρίτη: Η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας η Κρήτη και η ανατολική Μακεδονία.


Προς το βράδυ και πάλι η νατολική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), τα υπόλοιπα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα οι Σποράδες.


Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και την Τετάρτη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ