Έκκληση της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη: Αν υπάρχουν μάρτυρες της δολοφονίας να εμφανιστούν

Έκκληση της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη: Αν υπάρχουν μάρτυρες της δολοφονίας να εμφανιστούν Facebook Twitter
0

Έκκληση να εμφανιστεί, αν υπάρχει, κάποιος μάρτυρας της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών, έκανε η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου.

Μιλώντας στον Σκάι, τόνισε πως «ζητούμε όποιος είδε κάτι, οτιδήποτε κι αν γνωρίζει, να απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει, γιατί είναι σημαντική η κάθε μαρτυρία σχετική με αυτές τις κρίσιμες ώρες».

  

«Ήταν 17:30 το απόγευμα σε ένα σημείο που είχε κόσμο. Όποιος γνωρίζει κάτι, αν φοβήθηκε από αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά του, να μην φοβηθεί σήμερα. Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα. Ήταν νεαρό κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η κόρη ή η αδελφή οποιουδήποτε. Όποιος ξέρει κάτι να συγκινηθεί, να κινητοποιηθεί και μας βοηθήσει στην εξιχνίαση αυτού του στυγερού εγκλήματος», πρόσθεσε.


«Δεν μπορεί να μην είδε κανείς τίποτα. Μιλάμε για 14 μαχαιριές, για ένα κορίτσι που σύρθηκε στο νεκροταφείο και ενδεχομένως πάλεψε με τον δολοφόνο», επισήμανε η δικηγόρος.

Στο μεταξύ, η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη δολοφονία της 32χρονης. Σύμφωνα με τον Σκάι, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από τη στιγμή που δεν έχει εντοπιστεί το κίνητρο, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένας από το κάδρο των υπόπτων ούτε να διαγραφεί κανένα ενδεχόμενο.

Η αστυνομία εξετάζει τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφάλειας, για να εντοπίσει αν τυχόν την ακολουθούσε κάποιος, ενώ διερευνά και τον τρόπο διαφυγής του δράστη από το σημείο του εγκλήματος. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ