Χρυσαυγίτες βουλευτές μαζί με τους διαδηλωτές εναντίον της παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου» στη Θεσσαλονίκη

Χρυσαυγίτες βουλευτές μαζί με τους διαδηλωτές εναντίον της παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου» στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Με τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε και απόψε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά της παράστασης «Η Ώρα του Διαβόλου».

Όπως έγινε γνωστό, μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά των συντελεστών της παράστασης. 

Η συγκέντρωση ενάντια στην θεατρική παράσταση «Η ώρα του Διαβόλου» έγινε έξω το θέατρο, στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 
 

Αυτή τη φορά, εκτός από παλαιοημερολογίτες, το «παρών» δίνουν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα οι Γιάννης Λαγός, Αντώνης Γρέγος, Γιάννης Σαχινίδης (Πέλλα) και Χρήστος Χατζησάββας (Κιλκίς).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, λίγη ώρα νωρίτερα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και υπέβαλαν μηνυτήρια αναφορά κατά των συντελεστών της παράστασης.

Για την πρωτοβουλία ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές και πρόκειται να διαταχθεί προανάκριση για να διαπιστωθεί εάν τελείται το αδίκημα της κακόβουλης βλασφημίας.

Ο cult «πατήρ Κλεομένης» που πρωτοστατεί στις διαμαρτυρίες:

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ