Πρωτοφανής απόφαση από πρόεδρο συλλόγου στη Θεσσαλονίκη - Απαγόρευσε στις γυναίκες να παρελάσουν

Πρωτοφανής απόφαση από πρόεδρο συλλόγου στη Θεσσαλονίκη - Απαγόρευσε στις γυναίκες να παρελάσουν Facebook Twitter
0

Μια πρωτοφανή απόφαση φέρεται να πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Απόγονων Μακεδονομάχων Θεσσαλονίκης καθώς αποφάσισε στην παρέλαση να μην συμμετέχουν οι γυναίκες του συλλόγου.

O λόγος, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν μέλη του συλλόγου, είναι ότι δεν του αρέσουν οι στολές των γυναικών του συλλόγου.

«Πήρα να ρωτήσω για την παρέλαση, που θα συμμετείχα για πρώτη φορά μαζί με τον μικρό εγγονό μου και μου είπαν πως φέτος οι γυναίκες δεν θα συμμετέχουν, μετά από απόφαση του πρόεδρου. Βεβαίως, πήγα και βρήκα τον πρόεδρο και για να τον ρωτήσω τον λόγο. Μου είπε πως δεν του αρέσουν οι στολές που έχουν οι γυναίκες του συλλόγου, για αυτό αποφάσισε να μην συμμετέχουν. Νομίζω πως υποτιμάει την νοημοσύνη μας με αυτό που μας λέει...» δήλωσε στο Seleo, η Δήμητρα Τσώρη.

Ο σύλλογος συμμετέχει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 7 χρόνια και για πρώτη φορά, υπάρχει αυτό το ζήτημα. Στο ένστολο τμήμα του συλλόγου συμμετέχουν περίπου 10 γυναίκες.

Η κυρία Τσώρη, εκ μέρος όλων των γυναικών του συλλόγου, εξέφρασε την θλίψη και την στεναχώρια τους, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε «είναι πολύ πολύτιμο για εμάς η συμμετοχή μας στην παρέλαση, το περιμένουμε κάθε χρόνο». Ενώ, μας ενημέρωσε, πως στο άκουσμα αυτή της απόφασης, υπήρχαν πολλές αντιδράσεις, ακόμα και κλάματα από μικρό κορίτσι που θα συμμετείχε στην παρέλαση με τον σύλλογο.

Με πληροφορίες από seleo.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM