Σκοτάδια: Ο Ιερώνυμος μόλις είπε μπράβο στον Τσιάρτα για τις ομοφοβικές του δηλώσεις

Σκοτάδια: Ο Ιερώνυμος μόλις είπε μπράβο στον Τσιάρτα για τις ομοφοβικές του δηλώσεις Facebook Twitter
1

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα» είχε γράψει ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας προκαλώντας αντιδράσεις την περασμένη εβδομάδα. Κι όμως αυτή η δήλωση φαίνεται πως άρεσε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο/

Ο αρχιεπίσκοπος σήμερα συναντήθηκε με τον τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, στο Συνοδικό Μέγαρο και εξερχόμενος δήλωσε πως βρίσκει λυπηρή την ενασχόληση «με τέτοια πράγματα».

«Κάθε άνθρωπος αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τις επιλογές του. Η Εκκλησία έχει σταθερή θέση σε αυτά τα θέματα. Λυπάμαι γιατί είναι τόσα τα προβλήματα, της πείνας και της δυστυχίας, και εμείς ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα» δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σε απάντηση ερώτησης που δέχθηκε για το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου και ποια θα είναι η αντίδραση της Εκκλησίας αν ψηφιστεί όπως έχει.

Επισήμανε πως η Εκκλησία έχει τη θέση της και δεν μπορούμε τη διδασκαλία του Χριστού να την κάνουμε όπως θέλει ο καθένας. «Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο. Και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή» προσέθεσε.

Μάλιστα, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδας έκανε αναφορά στα όσα δήλωσε ένας αθλητής (ο Βασίλης Τσιάρτας), λέγοντας: «Μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής. Εγώ όμως δεν το λέω ευχή, δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο, γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν».

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Για να μην έχουμε αυταπάτες για το ποιος είναι ο Ιερώνυμος και πόσο "μετριοπαθής" ή "προοδευτικός" είναι. Οι ιεράρχες και η εκκλησία είναι οι μεγαλύτεροι διάβολοι, κύρηκες μίσους στην κοινωνία, αντιτιθέμενοι σε ο,τιδήποτε αντιπροσωπεύουν ο Διαφωτισμός και τα ανθρώπινα δικαιώματα.