Σεισμός

Το προφίλ των απαγωγέων του Λεμπιδάκη- Γνωστά ονόματα της Κρήτης οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι

Το προφίλ των απαγωγέων του Λεμπιδάκη- Γνωστά ονόματα της Κρήτης οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι Facebook Twitter
1

Στο σπίτι του, στα Καλέσα Ηρακλείου, βρίσκεται από αργά το απόγευμα ο 53χρόνος επιχειρηματίας, Μιχάλης Λεμπιδάκης. Έξι μήνες μετά την απαγωγή του, ο γνωστός επιχειρηματίας έχει δίπλα του τον πατέρα του, τη σύζυγο του και τα τρία του παιδιά, ωστόσο το κουβάρι της απαγωγής του τώρα ξεδιπλώνεται.

Την ίδια ώρα, στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου συνεχίζεται η εξέταση των συλληφθέντων για την απαγωγή του επιχειρηματία, ενώ στο σημείο που βρέθηκε το πρωί από τους αστυνομικούς ο 53χρονος εξακολουθούν να βρίσκονται άνδρες της ΕΛΑΣ που ερευνούν τον χώρο, ο οποίος έχει σφραγιστεί.

Και ενώ σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, αρκετά στοιχεία για το προφίλ των απαγωγέων έρχονται στη δημοσιότητα.

 

Το προφίλ των απαγωγέων του Λεμπιδάκη- Γνωστά ονόματα της Κρήτης οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι Facebook Twitter

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους δράστες συγκαταλέγεται ένας πρώην υπάλληλος του επιχειρηματία, ο οποίος γνώριζε σημαντικά στοιχεία για την καθημερινότητα του Λεμπιδάκη, μία 16χρονη και ο πατέρας της, μεσίτης στο επάγγελμα, που φέρονται να έχουν επικουρικό ρόλο στην απαγωγή, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου στην Κρήτη.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων για εμπλοκή στην απαγωγή είναι ακτιβιστής κατά των πλειστηριασμών και μάλιστα συμμετείχε στον εμπρησμό γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από τη λίστα των απαγωγέων δεν λείπει και ένας παλιός γνώριμος στην ΕΛ.ΑΣ. που συμμετείχε και στην απαγωγή Παναγόπουλου.

 

Το προφίλ των απαγωγέων του Λεμπιδάκη- Γνωστά ονόματα της Κρήτης οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι Facebook Twitter

Τέλος, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο ιδιοκτήτης της μάντρας στην οποία εντοπίστηκε ο επιχειρηματίας από τους Αστυνομικούς και ένας ιδιοκτήτης γεωργικής μονάδας κοντά στα Σφακιά. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για ανάμιξη έγκλειστων στην φυλακή.

Σε κάθε περίπτωση, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι ύποπτοι είναι δεκάδες και γνωστά ονόματα στο νησί της Κρήτης ενώ προς το παρόν διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στην μάντρα για ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ελλάδα
1

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και μετά έχεις τον Σπίρτζη να σου λέει πως η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα του ελληνικού παρακράτους... Είμαι σίγουρος πως τα τηλέφωνα όσων δικαστικών χειρίζονται την υπόθεση Λεμπιδάκη θα έχουν πάρει φωτιά από διάφορους βουλευτές και υπουργούς της λεβεντομάνας...