Αιγιαλεία: Άντρας πήγε για πεζοπορία στο βουνό και χάθηκε αλλά ο σκύλος του τον έσωσε από την υποθερμία

Αιγιαλεία: Άντρας πήγε για πεζοπορία στο βουνό και χάθηκε αλλά ο σκύλος του τον έσωσε από την υποθερμία Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 33χρονου άντρα, που εξαφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν αποφάσισε να πάει βόλτα με το σκύλο του σε ορεινή περιοχή κοντά στο χωριό Αγρίδι στην ορεινή Αιγιαλεία.

Σύμφωνα πληροφορίες του aigialeia24.gr, την εξαφάνιση είχε δηλώσει αρχικά η οικογένειά του. Ο 33χρονος επικοινώνησε με το κινητό του τηλέφωνο κάποια στιγμή με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων και τελικά διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και εθελοντών.

Τελικά, ο 33χρονος εντοπίστηκε ξημερώματα Σαββάτου, σε δύσβατη ορεινή περιοχή. Όπως δήλωσε, είχε χάσει τον προσανατολισμό του και δεν μπορούσε να εντοπίσει τις φωνές αυτών που τον αναζητούσαν, επειδή ο αντίλαλος δεν τον βοηθούσε να καταλάβει το σημείο που βρίσκονταν οι διασώστες.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο σκύλος τους ήταν εκείνος που ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή, καθώς στα ορεινά το κρύο ήταν τσουχτερό αλλά όλη τη νύχτα ήταν αγκαλιά και τον κράτησε ζεστό και έτσι γλίτωσε την υποθερμία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ