ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη 34χρονος που αναρτούσε στο διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας

ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη 34χρονος που αναρτούσε στο διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας Facebook Twitter
0

Στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκεται ένας 34χρονος κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.


Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη.

Ο δράστης είχε πρόσβαση σε ιστοσελίδα διαδικτύου και θα πουλούσε αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.


Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.


Από την άμεση  διαδικτυακή αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν στην οικία  34χρονου στην Αττική.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του παιδεραστή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ο δράστης είχε αμέτρητα αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

O συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για τακτική ανάκριση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM