Συγκέντρωση αυτή την ώρα από φοιτητές έξω από το υπουργείο Παιδείας

Συγκέντρωση αυτή την ώρα από φοιτητές έξω από το υπουργείο Παιδείας Facebook Twitter
Φωτό αρχείου: ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι φοιτητές του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για την πρόθεση της πρυτανείας του Ιδρύματος να συγχωνεύσει το τμήμα τους με άλλα τμήματα, που όπως λένε, δεν είναι αυτοδύναμα, δεν πληρούν δηλαδή τον προβλεπόμενο από το νόμο αριθμό μόνιμων καταρτισμένων καθηγητών.

Σύμφωνα με τους φοιτητές, τα τμήματα αυτά υπολειτουργούν και είναι άσχετα με το δικό τους αντικείμενο, κάτι που θέτει σε κίνδυνο την αυτονομία και τον προσανατολισμό του τμήματός τους. Σημειώνουν ότι το αντικείμενο της σχολής τους βασίζεται σε κοινωνική επιστήμη ενώ στα άλλα τμήματα διδάσκονται μαθήματα όπως γυναικολογία, ανατομία κλπ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM