Εξελίξεις στο θρίλερ με τον Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς μείωσαν τα λύτρα τονίζοντας ότι «είναι η τελευταία ευκαιρία»

Εξελίξεις στο θρίλερ με τον Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς μείωσαν τα λύτρα τονίζοντας ότι «είναι η τελευταία ευκαιρία» Facebook Twitter
0

Ενώ έχουν συμπληρωθεί πέντε μήνες από την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, οι δράστες μείωσαν τα λύτρα που ζητούν, ωστόσο η οικογένεια του επιχειρηματία φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η τελευταία επικοινωνία των απαγωγέων έγινε ελάχιστα 24ωρα μετά την αποστολή της διπλής απόδειξης ζωής προς την οικογένεια τού 54χρονου, κρητικού επιχειρηματία. Σε αυτά τα γραπτά μηνύματα, οι δράστες μείωσαν τις απαιτήσεις τους, για πρώτη φορά μετά από μήνες, και «έριξαν» τα λύτρα στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Σημειώνεται πως η προηγούμενη απαίτηση ήταν για 50 εκατομμύρια.

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν πως οι απαγωγείς ναι μεν μείωσαν το ποσό, αλλά θέλησαν να δείξουν πόσο καλά οργανωμένοι είναι, και σε ένα μήνυμα ζήτησαν από την οικογένεια Λεμπιδάκη να τους ενημερώσει όταν βρει τα 30 εκατομμύρια.

Το cretalive.gr μεταδίδει συγκεκριμένα ότι στην επικοινωνία τους οι απαγωγείς επεσήμαναν ότι αυτή «είναι η τελευταία ευκαιρία» και αν δεν βρεθεί το ποσό να «μην τους ενοχλήσουν πάλι».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η οικογένεια από την πλευρά της απάντησε ότι έχει συγκεντρώσει λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ και ότι αδυνατεί να συγκεντρώσει περισσότερα, καθώς δεν έχει άλλο ρευστό, παρά μόνο ακίνητη περιουσία.

Οι συγγενείς του Μ. Λεμπιδάκη ανησυχούν επίσης για την υγεία του, καθώς έχουν περάσει 159 μέρες από την απαγωγή του.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM