Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 60χρονου δασκάλου μουσικής που ασελγούσε σε κορίτσια 9 και 11 ετών

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 60χρονου δασκάλου μουσικής που ασελγούσε σε κορίτσια 9 και 11 ετών Facebook Twitter
1

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 60χρονου δασκάλου μουσικής, ο οποίος συνελήφθη στις 31-8-2017 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 60χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία των γονιών μίας 9χρονης.

Πιο συγκεκριμένα, το κοριτσάκι από το καλοκαίρι δήλωνε ότι δεν θέλει να ξαναπάει στο ωδείο, χωρίς, όμως, να εξηγεί το γιατί.

Τελικώς, ύστερα από πιέσεις των γονιών της, ομολόγησε ότι ο 60χρονος ασελγούσε σε βάρος της δίνοντάς τους και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Οι γονείς κατήγγειλαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να είχε ασελγήσει σε δύο ακόμη κοριτσάκια, 11 και 9 ετών αντίστοιχα ενώ βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και τις μοιραζόταν στο διαδίκτυο.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα (14) έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από πρόσωπο που παρέδιδε μαθήματα σε ανήλικη, της πορνογραφίας ανηλίκων από δράστη που χρησιμοποίησε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε το δέκατο πέμπτο έτος κατ' εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΔΡΑΚΟ Παναγιώτη του Γεωργίου, γεννηθέντα στις 26-5-1957 στην Αθήνα.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 60χρονου δασκάλου μουσικής που ασελγούσε σε κορίτσια 9 και 11 ετών Facebook Twitter

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 5-3-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, της διευκόλυνσης διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, της ευχερέστερης ικανοποίησης της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια