Απίστευτη απόφαση του δήμου Τρίπολης: Άρχισαν ανασκαφές σε πλατεία για να βρουν χαμένο θησαυρό

Απίστευτη απόφαση του δήμου Τρίπολης: Άρχισαν ανασκαφές σε πλατεία για να βρουν χαμένο θησαυρό Facebook Twitter
0

Ένα μεγάλο σκαπτικό μηχάνημα έχει ξεκινήσει εργασίες σε πλατεία της Τρίπολης καθώς σύμφωνα με τις προσδοκίες, ο θησαυρός αποτελείται από χρυσό και πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, την Τρίτη 29 Αυγούστου ξεκίνησαν οι ανασκαφές στην πλατεία Άρεως για τον χαμένο θησαυρό, σύμφωνα με την απόφαση που είχε ληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Απίστευτη απόφαση του δήμου Τρίπολης: Άρχισαν ανασκαφές σε πλατεία για να βρουν χαμένο θησαυρό Facebook Twitter

Πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης η Αστυνομία απέκλεισε τον χώρο πίσω από τη μαρμάρινη βρύση στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη και δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει, εκτός, φυσικά, από το συνεργείο του Δήμου. Αρχαιολογία, Δήμος και Αστυνομία περίμεναν από νωρίς ένα μεγάλο σκαπτικό μηχάνημα, προκειμένου να ξεκινήσει την ανασκαφή. Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και πολλοί πολίτες, οι οποίοι περίμεναν να δουν τι θα συμβεί.

Έως τις 11 το πρωί πάντως, τίποτα δεν είχε βρεθεί από τον θησαυρό, ο οποίος περιλαμβάνει, σύμφωνα με τις προσδοκίες, χρυσό και πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Το ασυνήθιστο, οπωσδήποτε, γεγονός, έχει ιντριγκάρει πολλούς πολίτες, οι οποίοι βρίσκονται στον χώρο της ανασκαφής, για την οποία ο καθένας τους έχει την άποψή του.

Όπως φημολογείται εκεί όπου σκάβουν τα συνεργεία, δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά ένας βόθρος. Άλλοι λένε ότι τις λίρες συνηθίζεται να τις θάβουν στο ένα μέτρο. Ακόμη, όπως μάθαμε, εκείνοι που αναζητούν τον θησαυρό δεν έχουν επιβαρυνθεί με τα έξοδα για την ανασκαφή.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ