Ανατροπή στο φονικό τροχαίο στα Χανιά: «Μεθυσμένος ο οδηγός», λέει η οικογένεια της Στέλλας

Ανατροπή στο φονικό τροχαίο στα Χανιά: «Μεθυσμένος ο οδηγός», λέει η οικογένεια της Στέλλας Facebook Twitter
3
Ανατροπή στο φονικό τροχαίο στα Χανιά: «Μεθυσμένος ο οδηγός», λέει η οικογένεια της Στέλλας Facebook Twitter

Συνάντηση είχε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Στέλλας Γιώργος Κομισόπουλος, και η μητέρα με τον αδελφό της αδικοχαμένης κοπέλας, με την διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης, για το τροχαίο που στέρησε τη ζωή στους δύο φοιτητές.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο συνήγορος της οικογένειας είπε ότι ενδέχεται να προστεθούν και να αλλάξουν οι κατηγορίες με τα νέα στοιχεία που αναμένεται να έρθουν στο φως, ενώ απέδωσε ευθύνες στην Πολιτεία για αδιαφορία και αδράνεια στο θέμα του δρόμου-καρμανιόλα:«Το κατηγορητήριο θα αλλάξει. Υπάρχουν νέα στοιχεία που θα αναγκάσουν αυτούς που άσκησαν τις διώξεις να αναθεωρήσουν.

Το αλκοόλ στην εκπνοή του 20χρονου οδηγού ήταν 0,35mg και η πείρα λέει ότι αυτό θα έρθει «διπλό» στο αίμα τουλάχιστον. Ποιος λέει ότι δεν ήταν μεθυσμένος;! Και γιατί δεν στρίβει αριστερά στην κλίση και θερίζει δύο παιδιά που βρίσκονταν στο έρεισμα; Όλα αυτά αναμένεται να απαντηθούν».

«Το προτέρημα της οικογένειας και ο λόγος παρουσίας σήμερα εδώ είναι αυτή τη στιγμή, η θυσία των δύο φοιτητών, να σηματοδοτήσει εξελίξεις επιτέλους σε αυτό το δρόμο» τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Κομισόπουλος και πρόσθεσε, «υπάρχουν μελέτες αναβάθμισης του δρόμου και του κόμβου και είναι στη διάθεση της Περιφέρειας Κρήτης από το 2014.

Με αβάσταχτο τον πόνο στην έκφρασή της βγήκε από το γραφείο της Πρυτανείας η μητέρα της άτυχης Στέλλας και είπε μόνο μια φράση: «Να μην κλάψουν άλλες μανάδες!»

Στο μεταξύ όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, πληθαίνουν τα κεριά, οι φωτογραφίες και τα λουλούδια κι αναμνηστικά, στο σημείο που «κόπηκε το νήμα της ζωής» των δύο νεαρών φοιτητών.

Ανατροπή στο φονικό τροχαίο στα Χανιά: «Μεθυσμένος ο οδηγός», λέει η οικογένεια της Στέλλας Facebook Twitter

Αναλυτικά ο δικηγόρος Γιώργος Κομισόπουλος, δήλωσε:

«...Όσον αφορά τον κόμβο έχει ολοκληρωθεί μια μελέτη από το 2014 και έχει μεταβιβαστεί στην Περιφέρεια Κρήτης. Αυτός είναι ο λόγος παρουσίας της οικογένειας εδώ σήμερα. Θα πρέπει αυτό να σηματοδοτήσει εξελίξεις, θέλουν δε θέλουν ο κόμβος θα γίνει, έχουν δεν έχουν κονδύλια, δεν μας απασχολεί. Την απασχολεί η ασφάλεια των παιδιών και η θυσία μην πάει χαμένη, όποιος κυκλοφορεί εδώ κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή...

Στα άλλα, υπάρχουν νέα στοιχεία θα βγουν σιγά σιγά, κάποια βίντεο που θα έρθουν, οι πραγματογνωμοσύνες και θεωρώ πως αυτοί που άσκησαν διώξεις και θα αναθεωρήσουν και πρέπει να αναθεωρήσουν. Το κατηγορητήριο αποδόθηκε βάσει των στοιχείων που είχε μέχρι τώρα. Αν αλλάξουν τα στοιχεία δε σημαίνει πως δεν πρέπει να αλλάξει το κατηγορητήριο...

Το αλκοόλ στην εκπνοή του 20χρονου οδηγού, ήταν 0,35mg και η πείρα λέει ότι αυτό θα έρθει «διπλό» στο αίμα τουλάχιστον. Ποιος λέει ότι δεν ήταν μεθυσμένος;! Και γιατί δεν στρίβει αριστερά στην κλίση και θερίζει δύο παιδιά που βρίσκονταν στο έρεισμα; Θα τα δούμε αυτά... Να δούμε και σχεδιαγράμματα και πραγματογνωμοσύνες και θα δούμε που θα καταλήξει η κατηγορία.

Δεν θα κινηθεί αστικά προς το παρόν.. προς το παρόν η οικογένεια θέλει να αποτελέσει ο θάνατος αρχή εξελίξεων.

Μοιραία η Πολιτεία έχει ευθύνες... από το '14 υπάρχει μελέτη και το '16 επανέρχεται και κάποιοι αδιαφορούσαν... εμείς θέλουμε και αερογέφυρα για να περνάνε και οι φοιτητές... η στάση είναι καρμανιόλα.

... ο θάνατος να αποτελέσει αρχή εξελίξεων...»

Πηγή:zarpanews.gr

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ