Τραγωδία στα Χανιά - Συγκλονίζει η μητέρα της Στέλλας: Να μην κλάψουν άλλες μανάδες

Τραγωδία στα Χανιά - Συγκλονίζει η μητέρα της Στέλλας: Να μην κλάψουν άλλες μανάδες Facebook Twitter
φωτό:zarpanews.gr
1

Στα Χανιά βρέθηκε η μητέρα της Στέλλας, της 20χρονης φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής που βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στον δρόμο των Κουνουπιδιανών, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας συναντήθηκε με τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλη Διγαλάκη, με μοναδικό στόχο να μην πάει χαμένη η θυσία της κόρης της και του 19χρονου Γιάννη.

Σκοπός της συνάντησής τους, ήταν η ενημέρωση για το που βρίσκεται το θέμα της κατασκευής κυκλικού κόμβου στην είσοδο του Πολυτεχνείου Κρήτης, στον δρόμο–καρμανιόλα των Κουνουπιδιανών.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Κομισόπουλος, το μόνο που απασχολεί τους γονείς είναι να μην πάει χαμένη η θυσία των δύο παιδιών και να ξεκινήσει το θέμα της κατασκευής του κυκλικού κόμβου.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι φεύγοντας η μητέρα της Στέλλας το μόνο που αρκέστηκε να δηλώσει: «Να μην κλάψουν άλλες μανάδες».

Τραγωδία στα Χανιά - Συγκλονίζει η μητέρα της Στέλλας: Να μην κλάψουν άλλες μανάδες Facebook Twitter

Ο κ.Κομισόπουλος αναφέρθηκε ακόμη στην τραγική κατάσταση του δρόμου τονίζοντας: «Θέλουν δεν θέλουν ο κόμβος θα γίνει», ενώ έκανε λόγο και για ευθύνες της πολιτείας η οποία (Περιφέρεια Κρήτης) έχει παραλάβει από το 2014 μια ολοκληρωμένη μελέτη με παραχώρηση γης από το Πολυτεχνείο Κρήτης και δεν έχει κάνει το παραμικρό.

Σε ότι αφορά στο θέμα του τροχαίου δυστυχήματος αλλά και στις ευθύνες του 20χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου, ο κ.Κομισόπουλος έκανε λόγο για νέα στοιχεία που συλλέγονται και τα οποία θα πρέπει να οδηγήσουν στην αναθεώρηση των κατηγοριών.

Στο μεταξύ, σήμερα το Πολυτεχνείο Κρήτης έδωσε στην δημοσιότητα όλα τα έγγραφα και τα στοιχεία που αφορούν στην μελέτη που εκπόνησε για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου.

Τραγωδία στα Χανιά - Συγκλονίζει η μητέρα της Στέλλας: Να μην κλάψουν άλλες μανάδες Facebook Twitter

Όπως αποκαλύπτεται τα πρώτα έγγραφα αυτά εστάλησαν στην Περιφέρεια από τον Ιούνιο του 2014.

Πρόκειται για την Τεχνική Πρόταση (3/10/2014) και με νέο έγγραφο στις 21 Οκτωβρίου 2016 καθώς και ένα ακόμη έγγραφο - πρόταση που εστάλη στις 24 Οκτωβρίου 2016.

Επίσης δόθηκε στην δημοσιότητα και η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στις 18 Νοεμβρίου 2016, η οποία - εκτός των άλλων - παραπέμπει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης.

Πηγή: Flashnews.gr

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ