Υπεύθυνοι καταστήματος προπηλάκισαν και έδιωξαν εφοριακούς στο Ηράκλειο Κρήτης

Υπεύθυνοι καταστήματος προπηλάκισαν και έδιωξαν εφοριακούς στο Ηράκλειο Κρήτης Facebook Twitter
1

Νέο επεισόδιο εκφοβισμού εφοριακών έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας σε ταβέρνα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα περιστατικά των επιθέσεων σε υπαλλήλους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πληθαίνουν παρά τις εξαγγελίες του αρμόδιου υπουργείου ότι σχεδιάζονται αυστηρές ποινές στους επιχειρηματίες που παρεμποδίζουν τον έλεγχο.

Συγκεκριμένα, ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων απειλήθηκαν και προπηλακίστηκαν από τους υπεύθυνους της ταβέρνας όταν επιχείρησαν να κάνουν φορολογικό έλεγχο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι ελεγκτές κατήγγειλαν το περιστατικό στην τοπική αστυνομική αρχή και συνοδεία περιπολικού επανήλθαν και διεξήγαγαν κανονικά τον έλεγχο. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου βεβαίωσαν το πρόστιμο και αποχώρησαν.

 Με απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί από τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή το κατάστημα θα σφραγισθεί από 5 μέρες έως και έναν μήνα, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ξανά τα ίδια...Χρειάζεται αποφασιστικότητα και επιμονή από την ΑΑΔΕ.Και συνεχής υποστήριξη από όλους τους πολίτες και πάντα - όχι μόνο τώρα στους δύσκολους καιρούς.Γιατί η έκδοση αποδείξεων από όλους, είναι μέτρο προς την σωστή κατεύθυνση.