Σοβαρό τροχαίο στην Κατεχάκη: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο μετά από σύγκρουση- Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας οδηγός

Σοβαρό τροχαίο στην Κατεχάκη: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο μετά από σύγκρουση- Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας οδηγός Facebook Twitter
Πηγή φωτό: protothema
2

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας επί της Λεωφόρου Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Μεσογείων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα αναποδογύρισαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Το ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση την Ηλιούπολη φέρεται να ξέφυγε από την πορεία του, να καβάλησε τη διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που κατευθύνονταν προς τη λεωφόρο Μεσογείων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο οδηγός του ενός οχήματος ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκαν η γυναίκα οδηγός του δεύτερου οχήματος και το μικρό παιδί που ήταν μαζί της.

Λόγω του τροχαίου διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ρεύμα προς τη Μεσογείων, από το ύψος του στρατοπέδου Σακέτα, όπως ενημέρωσε η αστυνομία.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM