Αυτός είναι ο 62χρονος παιδόφιλος που ασέλγησε σε 11χρονη στα Μέγαρα

Αυτός είναι ο 62χρονος παιδόφιλος που ασέλγησε σε 11χρονη στα Μέγαρα Facebook Twitter
1

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τις φωτογραφίες του παιδεραστή που παρέσυρε σε οικόπεδο, ασέλγησε και επιχείρησε να βιάσει ένα 11χρονο κοριτσάκι.  

Ο 62χρονος την πλησίασε λέγοντας ότι θα της έδειχνε ωραία σύκα σε ένα κοντινό οικόπεδο και ασέλγησε εις βάρος της.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, την Δευτέρα 14 Αυγούστου, ο 62χρονος, μόνιμος κάτοικος Μεγάρων, περνούσε κοντά από το σπίτι της 11χρονης, η οποία έπαιζε. Ο 62χρονος, όταν είδε την μικρή μόνη της, αμέσως την πλησίασε και, με διάφορα προσχήματα προσπάθησε να την πάρει μαζί του. Τελικά, η 11χρονη πείστηκε και τον ακολούθησε, όταν εκείνος της έταξε να της δείξει μια μεγάλη συκιά και άρχισε ασελγείς πράξεις εναντίον της επιχειρώντας να την βιάσει.

Το κοριτσάκι κατάφερε να ξεφύγει και μίλησε στους γονείς του που απευθύνθηκαν στην αστυνομία. Τελικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 62χρονο παιδεραστή.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Γκοσδή Αντώνιο του Παναγιώτη και της Πολυξένης, γεννηθέντα στις 4-9-1955 στα Μέγαρα Αττικής.

Αυτός είναι ο 62χρονος παιδόφιλος που ασέλγησε σε 11χρονη στα Μέγαρα Facebook Twitter
Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Έχω βαρεθεί ειλικρινά να πετάγονται συνέχεια σαν τα μανιτάρια αυτά τα ξεράσματα της κοινωνίας.Οποιαδήποτε ποινή φυλάκισης ειλικρινά μου φαίνεται λίγη μπροστά το αίσχος τους .Τι θα γίνει με δαύτους επιτέλους ρεεεεε??????