Θρίλερ με τον στρατιώτη που σκοτώθηκε από τρένο στην Οινόη - Τι κατέγραψε κάμερα μετά την τραγωδία

Θρίλερ με τον στρατιώτη που σκοτώθηκε από τρένο στην Οινόη - Τι κατέγραψε κάμερα μετά την τραγωδία Facebook Twitter
0

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τον θάνατο του 19χρονου στρατιώτη που σήμερα το πρωί σκοτώθηκε στην Οινόη.

Υπενθυμίζεται πως ο στρατιώτης παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία στην Οινόη, ενώ ένας ακόμα στρατιώτης τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως οι δύο στρατιώτες είχαν βγει με άδεια από στρατόπεδο του Αυλώνα, όπου υπηρετούσαν, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τους παρέσυρε η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Χαλκίδα.

Ο νεκρός ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα από συνεργείο της Πυροσβεστικής, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου. 

Στη συνέχεια υπήρξαν δημοσιογραφικές πληροφορίες και δημοσιεύματα που μετέδιδαν πως ο νεαρός στρατιώτης φορούσε ακουστικά και δεν άκουσε το τρένο να πλησιάζει, όταν διέσχιζε τις γραμμές. Ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημείο δεν έχουν βρεθεί μέχρι τώρα ακουστικά ή κάποια συσκευή ώστε να επιβεβαιώνεται αυτός ο ισχυρισμός.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του φαντάρου που σώθηκε και νοσηλεύεται με ελαφριά τραύματα στο χέρι.

Το tvstar.gr βρέθηκε στο σημείο που σημειώθηκε το συμβάν και κατέγραψε μαρτυρίες ντόπιων που αναφέρουν ότι  στην περιοχή έχουν γίνει και άλλα δυστυχήματα και καλούν τους υπεύθυνους να πάρουν μέτρα.

Μάλιστα όπως κατέγραψε η κάμερα του STAR Κεντρικής Ελλάδας λίγες ώρες μετά την τραγωδία, άλλοι φαντάροι διασχίζουν κάθετα την σιδηροδρομική γραμμή για να φτάσουν στο στρατόπεδο. Στρατιώτης ανέφερε πως υπάρχει και άλλος δρόμος αλλά δεν τον χρησιμοποιούν γιατί θα πρέπει να περπατήσουν περισσότερα μέτρα.


Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του, παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM