«Safe Water Sports»: Έστησε στη Μύκονο το πρώτο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο για παιδιά

«Safe Water Sports»: Έστησε στη Μύκονο το πρώτο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο για παιδιά Facebook Twitter
0

Τρία χρόνια μετά το θάνατο του 10χρονου, Μιχαήλ Πασχαλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του άδικα κάνοντας tubes, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Safe Water Sports», ο οποίος ιδρύθηκε από τον πατέρα του άτυχου παιδιού, 'έστησε το πρώτο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο για παιδιά στην παραλία «Καλό Λιβάδι» της Μυκόνου.

Στόχος του κέντρου - που ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του- είναι παίζοντας τα παιδιά να μάθουν με εκπαιδευτικό τρόπο τι πρέπει να προσέχουν για να απολαμβάνουν με ασφάλεια τη θάλασσα και τα sports που γίνονται σε αυτή.

«Safe Water Sports»: Έστησε στη Μύκονο το πρώτο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο για παιδιά Facebook Twitter


Πιο συγκεκριμένα, θα τους δοθεί η ευκαιρία να μάθουν κανόνες συμπεριφοράς που πρέπει να τηρούν στις παραλίες και όχι μόνο για να συνεχίζουν να επιστρέφουν στην αγκαλιά των γονιών τους.

Ο ιδρυτής της «Safe Water Sports» ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά, και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και όλους όσους βοήθησαν ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρό του, όπως, επίσης, και την AKTO για τον εθελοντικό σχεδιασμό αυτής της εξαιρετικά πρωτότυπης και λειτουργικής κατασκευής.

«Safe Water Sports»: Έστησε στη Μύκονο το πρώτο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο για παιδιά Facebook Twitter

Να σημειωθεί ότι η  δράση υποστηρίζεται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Περισσότερες πληροφορίες για την Safe Water Sports μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM