Δύο ανήλικοι ανασύρθηκαν νεκροί από ρεματιά στην Κομοτηνή

Δύο ανήλικοι ανασύρθηκαν νεκροί από ρεματιά στην Κομοτηνή Facebook Twitter
0

Δύο ανήλικα άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από ρεματιά στην γέφυρα Αιγείρου προς Μελέτη, στην Κομοτηνή, σύμφωνα με ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όπως αναφέρει ο ANT1, πρόκειται για δύο αγόρια, ηλικίας 13 και 15 ετών. Ωστόσο, το ΑΠΕ-ΜΠΕ κάνει λόγο για ένα 19χρονο και ένα 15χρονο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα δύο αγόρια επέβαιναν σε μοτοποδήλατο, με οδηγό τον 19χρονο, που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του ενώ εκινείτο στην περιοχή του Αιγείρου Ροδόπης και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει σε αρδευτικό κανάλι.

Η αστυνομία ενημερώθηκε το πρωί από τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι τα αναζήτησαν καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής όλο το βράδυ, και ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό τους. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η αρμόδια αστυνομική υπηρεσία.


Δίπλα απο το σημείο που βρέθηκαν, εντοπίστηκε μία μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού και εικάζεται ότι σε αυτή επέβαιναν τα παιδιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM