Νεκρό 9χρονο αγόρι που έπεσε από ποδήλατο στα Καμένα Βούρλα

Νεκρό 9χρονο αγόρι που έπεσε από ποδήλατο στα Καμένα Βούρλα Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το 9χρονο αγόρι έκανε διακοπές  με την οικογένειά στην Ανάβρα του δήμου Καμένων Βούρλων.

Την περασμένη Παρασκευή παίζοντας μαζί με άλλα παιδιά στην πλατεία του χωριού έπεσε με το ποδήλατό του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου από τις εξετάσεις που έγιναν οι γιατροί δεν διαπίστωσαν να έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο παρέμεινε στην Παιδιατρική για παρακολούθηση.

Ωστόσο μέσα στα επόμενα 24ωρα η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιβαρύνθηκε και τελικά την Τρίτη (25/7) αποφασίστηκε εσπευσμένα να μπει στο χειρουργείο, γιατί φέρεται να είχε υποστεί ρήξη εντέρου (πιθανότατα χτυπήθηκε από το τιμόνι του ποδηλάτου όταν έπεσε).

Το χειρουργείο έγινε, αλλά η μετεγχειρητική πορεία του 9χρονου αγοριού δεν εξελίχθηκε ομαλά, αντίθετα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Τελικά το παιδί διακομίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου εισήχθη κατευθείαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών το 9χρονο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή, λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Γονείς και συγγενείς μέσα στον πόνο τους θέτουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που έφυγε το παιδί και περιμένουν τις απαντήσεις από την ιατροδικαστική έκθεση για να μάθουν τι πραγματικά συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί από τους γονείς η παρέμβαση του Εισαγγελέα και ήδη έχει δοθεί εντολή για προανάκριση, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες που έχασε τη ζωή του το 9χρονο αγοράκι.

Με πληροφορίες από Lamiareport.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ