Πάτρα: Άγρια βασανιστήρια σε βρέφος 7 μηνών από τους γονείς του - Νοσηλεύεται με μώλωπες και καψίματα από τσιγάρο

Πάτρα: Άγρια βασανιστήρια σε βρέφος 7 μηνών από τους γονείς του - Νοσηλεύεται με μώλωπες και καψίματα από τσιγάρο Facebook Twitter
2

Θύμα κακοποίησης από τους ίδιους τους γονείς φέρεται να έπεσε ένα βρέφος 7 μηνών στην Πάτρα, το οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με το τοπικό site «tempo24.gr», το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια» από τους ίδιους τους γονείς του.

Το μωρό έφερε μώλωπες και εγκαύματα σε όλο του το σώμα, πιθανότατα από τσιγάρο και έγινε άμεσα εισαγωγή του παιδιού για νοσηλεία.

Την οργή ακόμη και των γιατρών προκάλεσε η αποκάλυψη ότι τα τραύματα στο βρέφος τα προκάλεσαν οι ίδιοι οι γονείς του, ηλικίας 19 και 27 ετών.

Όλα συνέβησαν -σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομείο- το απόγευμα του Σαββάτου στο ισόγειο του σπιτιού τους.

Οι γονείς έκαψαν και χτύπησαν βάναυσα το μωρό και στη συνέχεια οι ίδιοι το μετέφεραν αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί έδωσαν εντολή αμέσως το παιδί να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο. Το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο σε σοβαρή κατάσταση.

Οι γονείς του ηλικίας, 19 και 27 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής από Αστυνομικούς του Β΄Α.Τ Πάτρας, με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι (σ.σ. Κυριακή), στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και tempo24.gr

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM