«Μου ζήτησε να χωρίσουμε και μου γύρισε το μυαλό» - Είχε πάρει κοκαΐνη λέει ο αδερφός του δράστη που σκότωσε τη σύντροφό του

«Μου ζήτησε να χωρίσουμε και μου γύρισε το μυαλό» - Είχε πάρει κοκαΐνη λέει ο αδερφός του δράστη που σκότωσε τη σύντροφό του Facebook Twitter
0

Συνταράσσουν την κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως γύρω από το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι όπου ένας 45χρονος σκότωσε την σύντροφό του.

Ο δράστης, o οποίος τον τελευταίο καιρό διέμενε στον ξενώνα στο «Δαφνί», αποκάλυψε στον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε το αποτρόπαιο έγκλημα, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία.

Ο ψυχίατρος ειδοποίησε την αστυνομία και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, με τραύματα από μαχαίρι. Πιθανολογείται ότι η ανθρωποκτονία διεπράχθη χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ο 45χρονος, η άτυχη γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν και του «γύρισε το μυαλό».

Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο αδερφός του μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα». «Είχε πάρει λέει κοκαΐνη, ναρκωτικά, αλλά δεν τα βλέπανε στην κλινική; Αφού κάθε βράδυ του δίνανε φάρμακα».

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός του 45χρονου δράστη, με το θύμα γνωρίστηκαν κατά την νοσηλεία του στην ψυχιατρική κλινική: «Ήταν καθαρίστρια εκεί στο παρελθόν η γυναίκα. Εκεί γνωρίστηκαν. Έμεναν αρχικά στην Νίκαια μαζί και τον τελευταίο, περίπου, χρόνο ήρθαν στο Περιστέρι. Η παρακολούθηση στην κλινική φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Με έπαιρνε κάθε δεύτερη ημέρα και λέγαμε τα τυπικά, "τι κάνεις", "πως είσαι". Νοσηλευόταν περίπου 6 χρόνια. Με πήρε το πρωί και μου είπε ότι έκανε κάτι κακό και θα μου πει μετά γιατί ερχόταν ο γιατρός. Μετά επικοινώνησα με τον γιατρό γιατί δεν με πήρε και με ενημέρωσε για το τι συνέβη».

Ο αδερφός του δράστη πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο αδερφός του έβγαινε από τον ξενώνα που νοσηλευόταν στην κλινική στο Δαφνί για 3-4 ώρες και πήγαινε σπίτι. «Έτρωγαν, καθόντουσαν και το βράδυ γυρνούσε πίσω».

Στο protothema.gr μίλησε και ο ψυχιάτρος που παρακολουθούσε τον 45χρονο, Δημήτρης Κουντουράς. «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Σοκαρίστηκα μόλις άκουσα τον Γιώργο να μου μιλά για το έγκλημα. Δεν το περίμενα αυτό, μου είπε ότι σκότωσε την σύντροφό του. Είναι πολύ νωπά τα πράγματα ακόμα και είμαι σε πολύ δύσκολη θέση να πω περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM