Σεισμός

Το Forbes βάζει την Μήλο στα έξι καλύτερα μέρη παγκοσμίως για το φετινό καλοκαίρι

Το Forbes βάζει την Μήλο στα έξι καλύτερα μέρη παγκοσμίως για το φετινό καλοκαίρι Facebook Twitter
0

Τους έξι καλύτερους προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι επέλεξαν οι ταξιδιωτικοί συντάκτες του περιοδικού Forbes, Nancy Novogrod και Joan Roca, που αναμφίβολα έχουν γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο. 

Όπως φαίνεται η Μήλος μάγεψε τους δύο συντάκτες, αφού την συγκαταλέγουν στην σύντομη λίστα, ανάμεσα σε προορισμούς όπως το Μπαλί, το Ντέβον, τα νησιά San Juan, το St. Bart's και τη Βενετία. 

«Ένα λιγότερο γνωστό κυκλαδίτικο νησί, η Μήλος προσφέρει την πολυτέλεια της απομόνωσης και μια αυθεντική απόδραση. Υπάρχουν εκπληκτικά μέρη για να μείνετε όπως το Voronoi's Corrals, μία γκλάμουρ οικία σε έναν πέτρινο βράχο με δικό της ελαιώνα, ή το Skinopi Lodge, όπου τρεις κομψά απλές και απομονωμένες πέτρινες βίλες διαμορφωμένες σαν τις παραδοσιακές κατοικίες των ψαράδων του νησιού, ατενίζουν τη θάλασσα από μία έκταση εννιά στρεμμάτων», αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού για τη Μήλο. 

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM