Ρόδος: Eφοριακοί που πήγαν από την Κρήτη στο νησί για έλεγχο πιάστηκαν για δωροδοκία

Ρόδος: Eφοριακοί που πήγαν από την Κρήτη στο νησί για έλεγχο πιάστηκαν για δωροδοκία Facebook Twitter
3

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια βρέθηκαν σήμερα το πρωί στη Ρόδο, δύο εφοριακοί που βρισκόταν στο νησί για έλεγχους, και έτσι προσήχθησαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που χειρίζεται την υπόθεση.

 

Οι δύο εφοριακοί, που είχαν έρθει για έλεγχο στο νησί από ΔΟΥ της Κρήτης, βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους προσημειωμένα χαρτονομίσματα (300 ευρώ) τα οποία τους δόθηκαν από επιχειρηματία της Ρόδου ύστερα από συνεννόηση με αξιωματικούς της αστυνομίας.

 

Για το περιστατικό είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή και η Εισαγγελία Ρόδου και η όλη επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να προσδιοριστούν οι σχετικές κατηγορίες. Η σύλληψη των δύο κατηγορούμενων έγινε στην περιοχή του Νιοχωριού στο κέντρο της πόλης.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Κανονικα ολες αυτες οι παραβασεις καθηκοντος, που παραλληλα οδηγουν σε οικονομικη ζημια του Δημοσιου, θα επρεπε να αντιμετωπιζεται με ΑΜΕΣΗ απολυση - ειδικα στους καιρους που διανυουμε.Αντι αυτου θα δουμε το γνωστο εργο να διαιωνίζεται και το πιο πιθανον περα απο μια επιπληξη ή καμια παυση δυο μηνες ανευ αποδοχων, δε θα γινει κατι αλλο...
Υπάρχει σχετικός νόμος που περιλαμβάνει τον "Πειθαρχικό Κώδικα" για τους δημόσιους υπαλλήλους.Όπως επίσης υπάρχει και ο "Οδηγός συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων προς τους πολίτες", που καταρτίσθηκε με συνεργασία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του Συνήγορου του Πολίτη και είναι σε ισχύ και διαθέσιμος σε κάθε πολίτη στο διαδίκτυο.Όποιος πολίτης στην Ελλάδα έτυχε να διεκδικήσει το δίκιο του με εφαρμογή των παραπάνω, έχει βγάλει συκώτι.Η συγκάλυψη πάει σύννεφο, με την ανοχή συνήθως του διορισμένου από την πολιτική ηγεσία διοικητή του όποιου οργανισμού...Καταλάβαμε όλοι, τέλος.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο.Αυτό που θα θέλαμε σαν πολίτες, είναι να μάθουμε αν θα τιμωρηθούν τελικά οι επίορκοι ή θα μετατεθούν σε πρώτη φάση και μετά θα ξεχαστεί το θέμα, θα βρεθεί στο τέλος και κάποια πολιτική ή συνδικαλιστική "άκρη" και τότε θα τους δούμε να συνεχίζουν σαν να μην είχε συμβεί τίποτε.Μιλώ ξέροντας συγκεκριμένες περιπτώσεις και πιστεύω δεν είμαι μόνος.ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΈΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ - ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΣΤΩ ΧΩΡΊΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ;