Βρέθηκε η 12χρονη που άρπαξε ο πατέρας της από το νοσοκομείο Ρίου

Βρέθηκε η 12χρονη που άρπαξε ο πατέρας της από το νοσοκομείο Ρίου Facebook Twitter
0

Έληξε σήμερα το θρίλερ με την 12χρονη Μίνκα, την οποία είχε αρπάξει πριν από λίγες μέρες ο πατέρας της από το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως αντρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν την 12χρονη και τον πατέρα της στην Κατερίνη. Ο πατέρας της 12χρονης συνελήφθη και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Σκαγιοπούλειο ίδρυμα όπως μεταδίδει το patratimes.gr.


"Το Χαμόγελο Του Παιδιού" είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση της γονικής αρπαγής της ανήλικης, σε εκτέλεση των εισαγγελικών εντολών της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πατρών. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η ανήλικη στις 18/6/2017 αρπάχθηκε από το χώρο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής, από τον πατέρα της ο οποίος τέλεσε το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου.

Μάλιστα, "Το Χαμόγελο του Παιδιού", 8 ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 10/6/2017 είχε προχωρήσει σε ενεργοποίηση Amber Alert και την ίδια ημέρα η ανήλικη εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε κατόπιν εισαγγελικής εντολής στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Από εκεί, που την άρπαξε ο πατέρας της στις 18 του μήνα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ