Πριν από τρεις μέρες υπήρξε ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση εξαφάνισης της Ελένης Ευσταθιάδη μετά από ένα πολύμηνο θρίλερ.

 

Πέντε μήνες μετά την εξαφάνισή της, η 17χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά  με τον πατέρα της, Δημήτρη. Η έφηβη ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πού και το πώς ακριβώς ζει όλους αυτούς τους μήνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του anikolouli.gr είπε ότι τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Κλαίγοντας στο τηλέφωνο υποσχέθηκε ότι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι της κοντά στον πατέρα και στον αδελφό της.

 

Αν και αυτή τροπή θα μπορούσε να οδηγήσει τις αρχές στα ίχνη της 17χρονης, φαίνεται πως τελικά μεγαλώνει την αγωνία για το πού είναι το κορίτσι και ποιος την κρατά. Η χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αποκάλυψε ότι η άρση απορρήτου έδειξε ότι το τηλεφώνημα δεν έγινε από την Θεσσαλονίκη, αλλά από την Αθήνα.

 

 

 

Μία νέα μαρτυρία για την υπόθεση

 

Η 17χρονη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 21 Ιανουαρίου από τα Επείγοντα του Αττικού νοσοκομείου που είχε μεταφερθεί με πόνους στο στομάχι. Οδηγός ταξί την μετέφερε στην Αχαρνών, σε χώρο που συχνάζουν αλλοδαποί. Από εκεί την παρέλαβε ένας Πακιστανός κι από τότε αγνοείται.

 

«Είδα την Ελένη με τον Πακιστανό μετά την εξαφάνιση. Τους είπα ότι την ψάχνει ο πατέρας της, έφυγαν κι από τότε δεν τους ξαναείδα» υποστήριξε στο «Τούνελ» ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην Αχαρνών, όπου είχε καταφύγει η ανήλικη Ελένη Ευσταθιάδη, τη νύχτα που χάθηκε από το Αττικό νοσοκομείο. Η εκπομπή τον εντόπισε τώρα που επέστρεψε από την πατρίδα του και τον ρώτησε τι γνωρίζει για την υπόθεση της Ελένης.

 

Ο πατέρας της 17χρονης τον είχε βρει τότε και μίλησε μαζί του. Αρχικά ισχυρίστηκε πως την κόρη του παρέλαβε ένας Πακιστανός τακτικός πελάτης του, που του ζήτησε να πληρώσει το ταξί που την μετέφερε. Του υποσχέθηκε πως αν ο Πακιστανός εμφανιζόταν, θα τον ενημέρωνε άμεσα, για να βρει το παιδί του. Σε ερωτήσεις σχετικές, απάντησε πως δεν γνωρίζει το όνομα του αλλοδαπού που παρέλαβε την ανήλικη , ούτε που μένει.

 

Ο Πακιστανός που πήρε την Ελένη το βράδυ της εξαφάνισής της παραμένει άφαντος. Νεότερες πληροφορίες λένε ότι το πραγματικό του ονοματεπώνυμό δεν είναι Σακ Μαξούντ. Φέρεται να ονομάζεται Μαξ. Μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι το προφίλ του στο Facebook παραμένει ενεργό και ο ίδιος συνδέεται μέσω κινητού. Το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατο τον εντοπισμό του. Το μόνο που έχει διαπιστωθεί είναι ότι βρίσκεται στην Αθήνα.

 

 

 Με πληροφορίες από anikolouli.gr