Έκθεση με θέμα το Survivor στις εξετάσεις σχολείου του Ηρακλείου

Έκθεση με θέμα το Survivor στις εξετάσεις σχολείου του Ηρακλείου Facebook Twitter
0

Την άποψή τους για το φαινόμενο «Survivor» κλήθηκαν να διατυπώσουν μαθητές της Β’ τάξης Λυκείου του Ηρακλείου που διαγωνίστηκαν στο μάθημα της Έκθεσης στις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, γονείς εξέφρασαν την αγανάκτηση τους λέγοντας ότι και η παιδεία απομακρύνεται από το στόχο της που δεν είναι άλλος από τη μόρφωση και την απόκτηση γνώσης και όχι από τα «αυτοκτονικά» σύνδρομα μιας κοινωνίας που ξεχνά το παρελθόν της και δεν γνωρίζει το μέλλον της απόρροια της εξαφάνισης της αυτογνωσίας.

Όπως σημειώνουν: «Τα παιδιά μας μεγαλώνουν μέσα στην κρίση που δεν είναι μόνο οικονομική. Σε αυτό το περιβάλλον προσπαθούν γονείς και εκπαιδευτικοί να ολοκληρώσουν την αποστολή τους συνήθως με λάθη που όμως ίσως αποβούν μοιραία για την μετέπειτα ζωή των παιδιών τους. Η πραγματική ένδεια της Ελληνικής τηλεόρασης που δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα, οτιδήποτε το αξιόλογο και το πρωτότυπο έχει αυτά τα αποτελέσματα».

Πηγή: ekriti.gr  

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM