Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου ο εκρηκτικός μηχανισμός που εστάλη στον Παπαδήμο

Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου ο εκρηκτικός μηχανισμός που εστάλη στον Παπαδήμο Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρομοκράτες είχαν «σκάψει» το εσωτερικό του βιβλίου και είχαν τοποθετήσει την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος ενεργοποιήθηκε μόλις ο κ.Παπαδήμος άνοιξε τον φάκελο.

Παράλληλα, από τα δύο γραμματόσημα του φακέλου οι Αρχές πήραν υλικό και αναζητούν το DNA των δραστών.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό χθες, Σάββατο, αποστολέας δεν ήταν η Ακαδημία Αθηνών όπως αρχικά είχε μεταδοθεί, αλλά πρόσωπο με διεύθυνση στο Κολωνάκι.

Εν τω μεταξύ, σε χειρουργικό καθαρισμό του τραύματος που φέρει στο δεξί μηρό θα υποβληθεί σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Παπαευσταθίου, διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Ο κ. Παπαδήμος παραμένει για προληπτικούς λόγους στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, ενώ σήμερα αναμένεται να αποφασίσουν οι θεράποντες γιατροί αν θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο.

Την ίδια ώρα, την παραίτηση του Νίκου Τόσκα ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη, μετά την έμμεση παραδοχή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι υπήρξε κενό ασφαλείας στον έλεγχο του δέματος που εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια