Βίντεο- ντοκουμέντο με τον Λουκά Παπαδήμο αιμόφυρτο πάνω στο φορείο μετά την επίθεση

Βίντεο- ντοκουμέντο με τον Λουκά Παπαδήμο αιμόφυρτο πάνω στο φορείο μετά την επίθεση Facebook Twitter
1

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που ο Λουκάς Παπαδήμος μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, λίγα λεπτά μετά την επίθεση, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο, που είναι τραβηγμένο από μακριά, φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός πάνω στο φορείο, αιμόφυρτος και με ανοιχτό τραύμα στον δεξιό του μηρό, καθώς το παντελόνι του έχει σκιστεί σε ακριβώς αυτό το σημείο, πάνω στο οποίο είχε, κατά πληροφορίες, τοποθετήσει τον «παγιδευμένο» φάκελο.

Ο Λουκάς Παπαδήμος, που τραυματίστηκε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ένας φάκελος εξερράγη μέσα στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε, στη συμβολή των οδών Μάρνη και Στουρνάρη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και η κατάσταση της υγεία του είναι καλή. Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, οι δύο συνοδοί του εξήλθαν σε καλή γενική κατάσταση, αλλά ο ίδιος το επόμενο 24ωρο θα παραμείνει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως είπαν σήμερα, σε δημοσιογράφους, οι διευθυντές Α Χειρουργικής Β. Βουγάς και της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής Γ. Χαρκιολάκης, το τραύμα στο δεξί μηρό, που είναι και το σοβαρότερο, αντιμετωπίστηκε ήδη με επέμβαση που έγινε με γενική αναισθησία χθες το βράδυ. Μάλιστα, δεν έκρυψαν ότι ο κ. Παπαδήμος ήταν ανήσυχος όταν έφτασε στο νοσοκομείο και τον ενημέρωσαν για την επέμβαση αυτή, αλλά η διάθεση του άλλαξε αμέσως μετά το τέλος της, όποτε και είχε αντιμετωπιστεί το τραύμα, το οποίο όπως είπαν ήταν αρκετά βαθύ και είχε φτάσει έως την επιφάνεια του μυός. Οι γιατροί παρακολουθούν την μετεγχειρητική πορεία του ασθενούς και πιθανότατα θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο εφόσον περάσει ακόμα ένα 48ωρο. Η αναπνοή του είναι ικανοποιητική και από χθες έχει πάψει να αναπνέει με την υποστήριξη μάσκας, ενώ το εισπευστικό μικρό έγκαυμα που υπέστη κατά την έκρηξη, δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα τους γιατρούς που τον παρακολουθούν. Ο Λουκάς Παπαδήμος φέρει, επίσης, ελαφρά τραύματα στην περιοχή του στερνού της κοιλιάς και των μοιρών, τα οποία αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία. 

Δείτε το βίντεο- ντοκουμέντο:

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ο Νικολάκης κατάλαβε τη σοβαρότητα του τραύματος απο κάτι εκατοντάδες μέτρα ( δεν μας είπε ποσα ράμματα ) και οτι τον έσωσε ο Θεός ( υπάρχει ?) ......Και απλοϊκά ρωτώ γιατι έπρεπε να δημοσιοποιηθεί αυτο το βίντεο ?