Σύζυγος Παπαδήμου για την επίθεση: Είμαι αηδιασμένη, είναι τόσο καλός άντρας

Σύζυγος Παπαδήμου για την επίθεση: Είμαι αηδιασμένη, είναι τόσο καλός άντρας Facebook Twitter
2
Σύζυγος Παπαδήμου για την επίθεση: Είμαι αηδιασμένη, είναι τόσο καλός άντρας Facebook Twitter

Η Σάνα Ίνγκραμ, η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου περιέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε ο σύζυγός της το απόγευμα της Πέμπτης, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Μιλώντας στο newsit.gr, η κ.Ίνγκραμ λέει πως περίμενε στο σπίτι τον σύζυγό της και τότε ενημερώθηκε ότι είχε πέσει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. Αμέσως κάλεσε ένα ταξί για να φτάσει στον Ευαγγελισμό. «Μίλησα και με τον ίδιο και με την ασφάλειά του, τους γιατρούς. Είναι καλύτερα».

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού τόνισε ότι το γεγονός πως ο ίδιος δεν επέβαινε στο θωρακισμένο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιεί συνήθως για τις μετακινήσεις του, του έσωσε τη ζωή.

«Ήταν πολύ τυχερός. Γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Δεν ήταν σε θωρακισμένο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν στο συνεργείο και δεν εισέπνευσε την εκρηκτική ύλη», εξήγησε.

Ανατρέχοντας τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο, εξομολογείται: «Ήταν ήδη σε ένα δωμάτιο μαζί με γιατρούς. Του μίλησα για να ακούσω αν η φωνή του ήταν κανονική και ήταν, αλλά έπρεπε να μπει στο χειρουργείο και δεν προλάβαμε να μιλήσουμε πολύ. Δεν μου το επέτρεψαν, ήταν πολλοί γιατροί εκεί και δεν ήξεραν πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή του».

Η ίδια δεν μπορεί να κρύψει τα εχθρικά συναισθήματά της για εκείνους που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονική επίθεση κατά του συζύγου της. «Είμαι αηδιασμένη. Είναι τόσο καλός άνδρας. Είναι ο σύζυγός μου αλλά δεν έκανε ποτέ κάτι κακό για τη χώρα του. Δουλεύει τόσο σκληρά για την Ελλάδα, έχει θυσιάσει τόσα πολλά. Γιατί; Γιατί αυτό; Ποιος το κάνει το ανόητο πράγμα στην Ελλάδα; Δεν είναι λογική η αντίδρασή μου; Γιατί δεν κυνηγούν τους κακούς; Δεν θα ήθελα να τους πω κάτι. Εύχομαι μόνο να μην σκοτώσουν κανέναν. Δεν θα έπρεπε να αναζητούν τη βία ως λύση, ποτέ δεν λειτουργεί».

«Πονάει να βλέπω τον άνδρα μου έτσι, ενώ έχει δουλέψει τόσο σκληρά και έχει κάνει τόσα πολλά καλά πράγματα», κατέληξε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ