Λεωφορείο με μαθητές δημοτικού ανετράπη στις Σέρρες

Λεωφορείο με μαθητές δημοτικού ανετράπη στις Σέρρες Facebook Twitter
1

Λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές δημοτικού σχολείου από το Βαμβακόφυτο ανετράπη στην επαρχιακή οδό Κρηνίδας - Αγγίστας Σερρών, νωρίς το πρωί. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη όταν φορτηγό έκλεισε το δρόμο του λεωφορείου με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και παιδιά να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τον Σκάι, οι μαθητές επέστρεφαν από εκδρομή και οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Δράμας.

Η Πυροσβεστική επιχειρεί τον απεγκλωβισμό των μαθητών με έξι οχήματα και 15 πυροσβέστες.

Όπως μετέδωσε ο Αντ1 στον περιοχή υπάρχει έντονη βροχόπτωση ενώ οι αρχές αναζητούν τον οδηγό του φορτηγού ο οποίος εγκατέλειψε το σημείο μετά το τροχαίο.

Το ΑΠΕ/ ΜΠΕ αναφέρει πως από την ανατροπή τραυματίστηκαν 7-8 μαθητές και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία- δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο διευθυντής εκπαίδευσης Σερρών που βρίσκεται στο σημείο του ατυχήματος Ξενοφών Παπασταμόπουλος, ο οδηγός του λεωφορείου είπε ότι ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα μια νταλίκα, πορευόμενη σχεδόν στην μέση του δρόμου και προκειμένου να την αποφύγει, οδήγησε το όχημα αρκετά δεξιά. Έτσι αυτό, λόγω της υψομετρικής διαφοράς με την άκρη του δρόμου, ανετράπη, ενώ μέσα επέβαιναν περίπου 40 άτομα, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από όλες τις τάξεις του σχολείου.

 
 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM