Σεισμός

Έκλεψαν πανάκριβο ιατρικό εξοπλισμό και από το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου

Έκλεψαν πανάκριβο ιατρικό εξοπλισμό και από το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου Facebook Twitter
1

Ιατρικός εξοπλισμός, αξίας περίπου 30.000 ευρώ, εκλάπη από το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου. Η ληστεία σημειώθηκε στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα που βρίσκεται στο ισόγειο του πολυόροφου κτιρίου. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία και διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, η ληστεία διαπράχθηκε στις 2 περίπου το μεσημέρι. Η κλοπή έγινε αντιληπτή όταν εργαζόμενος του ακτινολογικού μπήκε στο γαστρεντερολογικό ιατρείο και είδε ένα άτομο να σπάει το τζάμι και να φεύγει τρέχοντας εκτός Νοσοκομείου. Ο δράστης είχε μαζί του σακίδιο με το οποίο μετέφερε τα ιατρικά εργαλεία που πρόλαβε να αφαιρέσει, ενώ πιθανολογείται πως είχε και συνεργό που τον περίμενε σε κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία κατάφερε να κλέψει, χωρίς να γίνει αντιληπτός, δύο γαστροσκόπια, η αξία των οποίων ανέρχεται συνολικά στις 30.000 ευρώ.


Όλα τα δεδομένα συγκλίνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν πληροφόρηση εκ των έσω, καθώς οι κινήσεις τους ήταν στοχευμένες και έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, το οποίο παραπέμπει ευθέως στην ληστεία που πρόσφατα έγινε στον «Άγιο Σάββα».

Υπενθυμίζεται πως στις 15 Μαΐου άγνωστοι διέρρηξαν το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίπλα ακριβώς στη ΓΑΔΑ, έκλεψαν ογκώδη και ακριβά μηχανήματα και έφυγαν ανενόχλητοι. Οι δράστες τότε διέρρηξαν την γαστρεντερολογική και πνευμονολογική κλινική του πρώτου ορόφου του κεντρικού κτιρίου και αφαίρεσαν διάφορα ιατρικά εξαρτήματα όπως π.χ. γαστροσκόπια και κολονοσκόπια και έφυγαν χωρίς πρόβλημα, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Ελλάδα
1

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM