Νεκρή εντοπίστηκε η 36χρονη Μαρία Ιατρού

Νεκρή εντοπίστηκε η 36χρονη Μαρία Ιατρού Facebook Twitter
0
Νεκρή εντοπίστηκε η 36χρονη Μαρία Ιατρού Facebook Twitter

Το πτώμα μιας γυναίκας εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού βυθισμένου οχήματος στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αμφιλοχίας. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο οδηγό οχήματος, που περνούσε από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα πλωτό του λιμενικού σώματος, ενώ ιδιώτης δύτης συμμετείχε στον απεγκλωβισμό της σορού της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός ανήκει στη 36χρονη Μαρία Ιατρού η οποία εξαφανίστηκε τη ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε. 

Μόλις χθες το βράδυ, ο σύζυγος της και η μητέρα της κοπέλας βρέθηκαν στο στούντιο του «Τούνελ», την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Νεκρή εντοπίστηκε η 36χρονη Μαρία Ιατρού Facebook Twitter

Την ίδια ώρα, ο ξάδελφος της αγνοούμενης Θωμάς Νίκας, μίλησε για τα μηνύματα που αντάλλαξε μαζί της πριν εξαφανιστεί. Το τελευταίο μήνυμα ήταν γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα. Του έγραψε ότι θα καθυστερούσε να φτάσει. Μετά το κινητό της έκλεισε.

Τόσο ο σύζυγος όσο και οι συγγενείς της Μαρίας έχουν οργώσει τους Εθνικούς δρόμους από Πάτρα έως Γιάννενα, μήπως εντοπίσουν το αυτοκίνητο της.

Η Μαρία είχε πει στον σύζυγό της και τα παιδιά τους ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει λίγες μέρες για να ηρεμήσει. Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο πήρε τηλέφωνο στενή φίλη της στην Αθήνα, αλλά εκείνη κοιμόταν και δεν το σήκωσε.

Αμέσως μετά άρχισε να επικοινωνεί με μηνύματα μέσω Facebook με τον ξάδερφό της Θωμά Νίκα, που μένει με την οικογένειά του στην Παραμυθιά, απ' όπου κατάγεται και η ίδια. Του ζήτησε να την φιλοξενήσει λίγες μέρες στο σπίτι του, κι εκείνος δέχθηκε.

Στη μια τα ξημερώματα του έστειλε το πρώτο μήνυμα ότι είναι καθ' οδόν.

Στις δύο και τέταρτο του έγραψε : «είμαι Άρτα, με σταματήσανε σε μπλόκο». Το γεγονός αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία. Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τον ξάδελφο της. Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην Παραμυθιά.

Νεκρή εντοπίστηκε η 36χρονη Μαρία Ιατρού Facebook Twitter
Φωτογραφία από e-maistros.gr

Πώς εντοπίστηκε νεκρή η 36χρονη

Μοτοσικλετιστής που περνούσε από τον επαρχιακό δρόμο της περιοχής του Αγίου Γεωργίου το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Απριλίου, μετά από μια επικίνδυνη στροφή, είδε στο δρόμο σημάδια από φρενάρισμα και από κάτω στην πλαγιά την πινακίδα και τον προφυλακτήρα ενός αυτοκινήτου. Κατάλαβε ότι κάποιο τροχαίο είχε συμβεί εκεί, πήρε την πινακίδα και την παρέδωσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο κλιμάκιο της τροχαίας και του Λιμενικού Αμφιλοχίας. Δύτης εντόπισε σε βάθος τεσσάρων μέτρων, το ασημί Volkswagen και μέσα τη σορό της άτυχης 36χρονης.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε με σπασμένο παρμπρίζ και χτυπημένη την οροφή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρέπει να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, να ξέφυγε από το δρόμο και να έπεσε στη θάλασσα.

Γίνεται προσπάθεια ανέλκυσης και θα ακολουθήσει έρευνα από ειδικούς για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ ΜΠΕ - anikolouli.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ