Σεισμός

Νεκρή σε κάδο απορριμάτων βρέθηκε η 6χρονη Στέλλα - Ομολόγησε ο πατέρας

Νεκρή σε κάδο απορριμάτων βρέθηκε η 6χρονη Στέλλα - Ομολόγησε ο πατέρας Facebook Twitter
1

Τραγική τροπή έλαβε απόψε η υπόθεση της εξαφανισμένης 6χρονης από την Αγία Βαρβάρα.

Η μικρή Στέλλα Εικοσπεντάκη βρέθηκε νεκρή σε κάδο απορριμάτων στην Αγία Βαρβάρα αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 61χρονος πατέρας της, που κρατείται και ανακρίνεται στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ομολόγησε προφορικά ότι αυτός σκότωσε το παιδί του και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο που είχε πετάξει τη σορό της εξάχρονης. Η σορός του παιδιού βρέθηκε μέσα σε μια πλαστική σακούλα.

Την εξαφάνιση δήλωσε σήμερα το πρωί ο πατέρας του κοριτσιού ενώ το απόγευμα εκδόθηκε και Αmber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Για τον εντοπισμό της είχαν κινητοποιηθεί μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας που ερευνούσαν εξονυχιστικά όλη την περιοχή μέχρι αργά το βράδυ.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της εξάχρονης στην κατάθεση του υπέπεσε σε αντιφάσεις, ανέφερε ότι ξύπνησε το πρωί και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σαν να είχε γίνει ληστεία ενώ το παιδί έλειπε. Ωστόσο πήγε πρώτα το δεύτερο παιδί του στο σχολείο και μετά μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση.


Η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε νοσοκομείο για λόγους υγείας και βγήκε μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της.

 
Ελλάδα
1

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κάνα σχόλιο για την καταγωγή και το θρήσκευμα του τέρατος που δολοφόνησε το παιδάκι θα κάνουμε ή στο ντούκου θα περάσει; πού είναι αυτά τα "μας τους φέρατε και ζουν ανάμεσά μας", τα "να, έτσι θα γίνουμε κι εμείς" και τα "θα δείτε κι άλλα ακόμα, προσέξτε τα παιδιά σας"; Αλλά εντάξει... απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας είναι και προπαντός Έλλην, δικαιλογείται... κακιά στιγμή... ... Το κτήνος!!!