Χαμηλές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Ακρόπολη

Χαμηλές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Ακρόπολη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ)
0

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μικτός σχηματισμός μαχητικών αεροσκαφών που συμμετέχουν στη Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος '17» πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου χαμηλή διέλευση για λήψη φωτογραφιών πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Από τις 12:30 έως τις 12:35, τετράδα αεροσκαφών, αποτελούμενη από ένα ελληνικό F-16 Blk-50, ένα ισραηλινό F-16 Blk-30, ένα ιταλικό ελαφρύ βομβαρδιστικό ΑΜΧ και ένα ελληνικό βομβαρδιστικό F-4E θα πετάξουν δύο φορές πάνω από το μνημείο της Ακρόπολης. Στη συνέχεια, περίπου στις 12:45, ο σχηματισμός θα διέλθει πάνω από τον πορθμό του Ευρίπου και γύρω στις 13:00 πάνω από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Πέρυσι είχαν φωτογραφηθεί με φόντο την Ακρόπολη αμερικανικά F-15 και ελληνικά F-16.


Η άσκηση ολοκληρώνεται στις 6 Απριλίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM