Συναγερμός στην Ξάνθη - Βρήκαν όπλα και σφαίρες σε τζαμί

Συναγερμός στην Ξάνθη - Βρήκαν όπλα και σφαίρες σε τζαμί Facebook Twitter
7

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, μετά τον εντοπισμό οπλισμού και πυρομαχικών σε τζαμί στο νομό Ξάνθης.

Σε τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, εντοπίστηκαν δύο πιστόλια, ένα κυνηγετικό φλόμπερ και τριάντα φυσίγγια.

Συναγερμός στην Ξάνθη - Βρήκαν όπλα και σφαίρες σε τζαμί Facebook Twitter
Τα δύο πιστόλια, το κυνηγετικό φλόμπερ και τα τριάντα φυσίγγια που βρέθηκαν σε τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου


Μετά από πληροφορίες, η αστυνομία μαζί με εισαγγελέα έκαναν έρευνα στο τζαμί, στο χώρο του οποίου βρέθηκαν ένα πιστόλι 22 χιλιοστών, ένα άλλο 38 χιλιοστών με προσαρμοσμένο σιγαστήρα, ένα κυνηγετικό φλόμπερ και 30 φυσίγγια.


Τα όπλα και οι σφαίρες θα σταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για έρευνα, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθη ο ιμάμης για οπλοκατοχή, με εντολή του εισαγγελέα, και ανακρίνεται για την υπόθεση.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Υπερβολές, αν δεν ανοίξει κάποιος το άρθρο θα νομίζει ότι στο τσακ αποτράπηκε τρομοκρατικό χτύπημα. Δεν λέω ότι έκανε καλά που είχε τα όπλα, προφανώς και όχι, ούτε έχω όρεξη να μιλήσω για πολιτικά, θρησκευτικά κλπ θέματα.Απλά είχε 2 παράνομα όπλα, όπως έχουν σε ένα σωρό χωριά στην υπόλοιπη Ελλάδα. Και εκεί μιλάμε για AK47, περίστροφα, χειροβομβίδες, μέχρι και κλεμμένα G3 από στρατό.
Έχω δηλώσει επανειλημμένα φιλογερμανός, γιατί από εκεί προέρχομαι άλλωστε. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ζώ στην Ρωσία και αν υπάρχουν δύο λόγοι που τους γουστάρω, είναι τα οπλικά τους συστήματα και ότι αποτελούν αντίβαρο στους νταβατζήδες της άλλης μεριάς.